Santje Schaap

Santje  Schaap
Naam: Santje Schaap
Mobiel: (06) 1815 3485

CV:

Santje Schaap is consultant bij Aardoom & de Jong. Binnen Aardoom & de Jong richt zij zich met name op interimopdrachten.

Santje is jurist met een veelzijdige loopbaan binnen de werving en selectie. Voordat zij in dienst trad bij Aardoom & de Jong was zij werkzaam bij o.a. JS Consultancy en Publiek Netwerk. Hier was zij verantwoordelijk voor de werving en selectie van managers en senior professionals (zowel interim als vast) binnen de publieke sector.

Afgeronde vacatures:

Aardoom & de Jong Academie

De Aardoom & de Jong Academie biedt een breed scala aan opleidingen, trainingen en coaching. Speciaal samengesteld voor toezichthouders, bestuurders, directeuren, managers en professionals in de publiek sector. Deelnemers ontwikkelen in de Academie zowel hun persoonlijke als professionele vaardigheden. We verbinden ons aan jouw leerresultaten, zodat jij meer impact kunt maken en effectiever wordt. Je scherpt bovendien je ondernemersvaardigheden aan en leert nieuwe methodieken om slim te innoveren. 

Lees meer

Inspiratiebijeenkomsten en Webinars

Aardoom & de Jong organiseert regelmatig inspiratiebijeenkomsten en webinars met inspirerende sprekers uit onder meer de overheid, onderwijs, gezondheidszorg en de wetenschap. Deze sprekers vertellen op persoonlijke wijze over belangrijke maatschappelijke thema’s.

Lees meer

Onze opdrachtgevers

Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close