René Leermakers

René  Leermakers
Naam: René Leermakers
Mobiel: (06) 2238 1991

CV:

René Leermakers is opleidingskundige en begon zijn loopbaan als docent en leerplanontwikkelaar in het onderwijs. Al snel maakte hij een overstap naar het bedrijfsleven, waar hij jarenlang werkte als manager en directeur in de mediasector – in zowel lijn- als staffuncties. In 2009 maakte hij een overstap naar de publieke sector, waar hij verschillende directie- en bestuursfuncties vervulde in zorg & welzijn en de bibliotheekwereld.

Talentontwikkeling is zijn passie. De afgelopen decennia heeft hij verschillende keren succesvol trainee- en leiderschapsprogramma’s ontwikkeld. In 2018 besloot hij zijn passie voor talent development te combineren met zijn liefde voor de publieke sector. Zo ontstaat een samenwerking met Aardoom & de Jong, waar hij zich als senior adviseur richt op strategisch talentmanagement en leiderschapsontwikkeling.

Medio 2018 ziet YEPP het levenslicht, een vernieuwend leiderschapsprogramma voor young professionals met werkervaring, exclusief voor de publieke sector: Young Executive Public Program. Zowel in 2019 als 2020 zijn YEPP-groepen van start gegaan, een volgende groep staat gepland voor 2021.

Naast YEPP ontwerpt en begeleidt René Management Development trajecten op maat voor publieke organisaties en ondersteunt hij samen met het adviesteam van Aardoom & de Jong maatschappelijke organisaties bij hun strategisch talentmanagement.

Contact met René

Afgeronde vacatures: