Toekomstgerichte manager & wendbare professional

Deze ontwikkellijn is gericht op (senior) professionals en managers die willen werken aan hun innovatievermogen, professionele wendbaarheid en ondernemerschap om zo hun persoonlijke profiel te versterken en daarmee bijdragen aan de organisatie waarin ze werkzaam zijn. Een programma voor professionals en managers op weg naar de top.

De wereld wordt steeds meer VUCA (Volatile, Uncertain, Complex en Ambiguous). De vluchtigheid verwijst naar de toenemende snelheid van verandering van een sector, de markt of de wereld in het algemeen. De onzekerheid wordt groter omdat we de toekomst met steeds minder zekerheid kunnen voorspellen. De complexiteit neemt toe door het toenemend aantal factoren waarmee we rekening moeten houden bij het nemen van beslissingen. De ambiguïteit tenslotte wordt groter omdat minder duidelijk is hoe bepaalde informatie moet worden geïnterpreteerd. De toenemende onzekerheid en complexiteit en de snel opkomende netwerkeconomie maken wendbaarheid, zelfsturing en ondernemerschap tot belangrijke HRD-thema’s.

Innovatie, wendbaarheid en ondernemerschap voor senior professionals en managers

Het programma is gericht op (senior) professionals en managers die willen werken aan hun innovatievermogen, professionele wendbaarheid en ondernemerschap om zo hun persoonlijke profiel te versterken en hun mogelijke bijdrage aan de organisatie waarin ze werkzaam zijn. Een programma voor professionals en managers op weg naar de top!

Lees meer

Coaching

Van het bestuur en topmanagement van organisaties in het publieke domein wordt steeds meer verwacht. De eisen vanuit de omgeving nemen toe, waardoor organisaties steeds wendbaarder moeten worden in een bijna continu veranderingsproces. Dit vraagt om leiderschap, visie en de vaardigheden om steeds weer de verschillende perspectieven van belanghebbenden in en rond jouw organisatie met elkaar te verbinden. De coaches van Aardoom & de Jong hebben ruime bestuurlijke ervaring en kennen de praktijk. We bieden coaching aan die laagdrempelig is, snel beschikbaar en met een krachtgerichte aanpak.

Lees meer

Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close