Nieuwsberichten / artikelen

Maurice Sluis13-12-2018 16:13
'AFSCHAFFEN BEOORDELING! ZINVOL OF NIET?'

Donderdag 24 januari van 15.30 - 18.30 uur is de volgende inspiratiebijeenkomst op ons kantoor in Utrecht. Het thema van de inspiratiebijeenkomst is:

"Geen beoordeling op basis van cijfers of schaal. Goed presteren is de norm. De beloning wordt ontkoppeld van de beoordeling." Dat is een van de onderdelen van het nieuwe performance development bij Achmea. Wat kunnen wij daar binnen de publieke sector van leren?

42bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
M Sluis23-11-2018 14:48
Nieuwe medewerker bij Aardoom & de Jong

Maarten Aardoom: “Megan is onze nieuwste toevoeging aan het ondersteuningsteam, zij gaat aan de slag als projectmedewerker werving & selectie. Tijdens haar studie HRM heeft Megan ervaring opgedaan bij een onderwijsstichting en een commercieel bedrijf. De sfeer en werkwijze in de publieke sector en het resultaatgericht werken bij het commerciële bedrijf spraken haar heel erg aan. Daarom koos ze voor Aardoom & de Jong.

136bekeken
Geen reacties
Categorie: Benoemingen
Maurice Sluis19-11-2018 9:00
Groot aantal opdrachten Aardoom & de Jong Advies succesvol afgerond!

Aardoom & de Jong is ook de partner voor adviesvraagstukken op het gebied van strategie, (top)structuur, bemensing en ontwikkeling.

Zodoende hebben wij mooie adviesopdrachten voor onze opdrachtgevers kunnen uitvoeren.

240bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Maurice Sluis14-11-2018 12:17
Aardoom & de Jong helpt Nictiz met de Werving & Selectie voor het programma Medmij

Sinds de zomer 2018 is MedMij live en kunnen partijen zich aanmelden om deelnemer te worden. Om de dienstverlening van Nictiz aan MedMij soepel te laten verlopen speelt Aardoom & de Jong een belangrijke rol in de werving en selectie.

Roy Zwiep: “Wij vinden het een hele eer om aan dit mooie project, wat echt bij zal gaan dragen aan "betere zorg", deel te mogen nemen. Dit sluit ook helemaal aan bij onze missie de publieke sector elke dag een beetje beter te maken”.

295bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Maurice Sluis12-11-2018 15:51
Femke van der Wilk is gestart bij Aardoom & de Jong

Maurice Sluis: “Femke van der Wilk is op 12 november gestart als recruitmentmedewerker bij Aardoom & de Jong. Femke zal zich met name gaan toeleggen op de ondersteuning in de werving en selectie van Interim Managers voor de publieke sector. Daarnaast zal Femke zich bezig gaan houden met de marketingcommunicatie van Aardoom & de Jong".

676bekeken
Geen reacties
Maurice Sluis31-10-2018 17:42
Terugblik Inspiratiebijeenkomst ‘Vormgeven van diversiteit op de werkvloer, geen sinecure’

Op donderdag 18 oktober jl. organiseerden wij op ons kantoor in Zwolle een inspiratiebijeenkomst met het thema ‘Vormgeven van diversiteit op de werkvloer, geen sinecure’. Tijdens deze zeer interactieve bijeenkomst bleek dat voor de genodigden vrijwel niet ter discussie staat dat meer diversiteit op de werkvloer kansen creëert voor organisaties, maar dat het nastreven van diversiteit ook de nodige uitdagingen met zich meebrengt.

277bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Maurice Sluis9-10-2018 16:03
Joep Teunissen sluit zich aan bij Aardoom & de Jong

Roy: "Wij vinden het leuk om mee te kunnen delen dat Joep Teunissen per 1 oktober bij Aardoom & de Jong is gestart. Samen kunnen we verder bouwen aan onze bemiddeling van ICT-ers voor de publieke sector. Dit doen we zowel op vaste- als op interimbasis.

543bekeken
Geen reacties
Maurice Sluis30-09-2018 20:52
Terugblik inspiratiebijeenkomst "Het onzekere voor het zekere: tweebenig besturen in de zorg".

Donderdag 27 september is bij ons op kantoor weer een inspiratiebijeenkomst geweest, met dit keer als thema: "Het onzekere voor het zekere: tweebenig besturen in de zorg". Prof. dr. Richard Janssen, bijzonder hoogleraar 'Bestuur en Management van instellingen in de gezondheidszorg' sprak over de toenemende onzekerheden waarmee zorgorganisaties te maken hebben. Bij deze een korte terugblik.

401bekeken
Geen reacties
Maurice Sluis11-09-2018 20:26
Vormgeven van diversiteit op de werkvloer, geen sinecure

Organisaties streven naar meer diversiteit, omdat erkend wordt dat dit op de werkvloer meer creativiteit, innovatiekracht, betere teamprestaties en legitimiteit brengt. Maar om deze vruchten te plukken van een diverser personeelsbestand, zullen verschillen daadwerkelijk omarmd moeten worden. Inclusie dus, en dat vraagt wat van organisaties. Tijdens deze inspiratiebijeenkomst nemen twee sprekers u mee in de kansen én uitdagingen van diversiteit en inclusie, en dagen zij u uit actief na te denken over wat dit betekent voor uw organisatie.

Sprekers:
Mardjan Seighali, Directeur - Bestuurder, Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF
Peter Lindenburg, Directeur Handhaving UWV

544bekeken
Geen reacties
Categorie: BlogNieuws
Maurice Sluis9-09-2018 14:13
Singelloop 2018 - Nog 4 weken!

Op zondag 7 oktober 2018 vindt de Singelloop Utrecht weer plaats. Ook dit jaar organiseren Partners in Chemicals en Aardoom & de Jong gezamenlijk de deelname hieraan. Met ruim 40 lopers zullen wij deelnemen aan de Singelloop.

Na de succesvolle editie van 2017 hopen wij middels onze deelname weer een mooi sponsorbedrag op te halen voor Daniël Knegt.

514bekeken
Geen reacties
Contact Informatie

Maliebaan 108

3581 CZ UTRECHT

 

Ter Pelkwijkpark 18

8011 SH ZWOLLE

 

info@aardoomendejong.nl

+31 30 7371185