Nieuwsberichten / artikelen

Categorie: BlogNieuws
Maurice Sluis15-08-2018 10:12

Vakantie: tijd voor zelfreflectie en inspiratie. Ook voor leden van Raden van Toezicht.

In de vakantie heb je waarschijnlijk ook ruimte genomen voor reflectie.

    • Bracht dat je nieuwe inzichten en inspiratie?
    • Ook nieuwe inzichten die een bijdrage leveren aan het beter functioneren van jouw Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen ?

82bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Maurice Sluis12-07-2018 21:03
AARDOOM & DE JONG INTRODUCEERT NIEUW TALENTONTWIKKELPROGRAMMA: YEPP

Om organisaties in de publieke sector te ontzorgen bij hun zoektocht naar de leidinggevenden van de toekomst, introduceert Aardoom & De Jong een brandnieuw ontwikkelprogramma: YEPP. Voluit: Young Executive Public Program. YEPP richt zich exclusief op generatie Y en ondersteunt organisaties versneld te kunnen veranderen en vernieuwen. Met als hoger doel dat generatie Y substantieel en wezenlijk bijdraagt aan de verbetering van de publieke sector.

831bekeken
Geen reacties
Maurice Sluis29-06-2018 23:08

HET ONZEKERE VOOR HET ZEKERE: TWEEBENIG BESTUREN IN DE ZORG

Op onze vestiging in Utrecht hebben wij Donderdag 27 september 2018 weer een mooie inspirerende spreker.

De gastspreker is dan:

Prof. dr. Richard Janssen, bijzonder hoogleraar 'Bestuur en Management van instellingen in de gezondheidszorg'

387bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Maurice Sluis28-06-2018 16:44
Iedereen groeit met JINC

Woensdag 27 juni waren via JINC acht jongeren van scholengroep MAVO TIEN bij Aardoom & de Jong op bezoek voor een bliksemstage. Tijdens de bliksemstage kunnen de jongeren zich oriënteren op de arbeidsmarkt en maken ze kennis met verschillende beroepen. Gedurende de ochtend is er gesproken over het werk en het werken bij Aardoom & de Jong. Tevens hebben we het over sollicitatiegesprekken en CV’s gehad, waarbij er veel tips zijn uitgewisseld.

293bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Maurice Sluis12-06-2018 14:20

"kritische vriend" en “big data”

Donderdag 7 juni hebben we bij ons op kantoor een inspiratiebijeenkomst georganiseerd met als thema: Extern toezicht: Een noodzakelijk kwaad of een kans op verbetering? Rob van Lint, Inspecteur-generaal, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en Monique Vogelzang, Inspecteur-generaal Inspectie van het Onderwijs spraken over extern toezicht gezien vanuit de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en de Inspectie van het Onderwijs. Bij deze een korte terugblik.

383bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Maurice Sluis5-06-2018 13:09
Work in progress - nieuwe foto's voor de website

Afgelopen periode veel nieuwe collega's mogen verwelkomen. Daarom tijd voor nieuwe foto's voor de website!

377bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Maurice Sluis15-05-2018 10:15

Aardoom & de Jong wint opnieuw tender Kennisnet

Roy Zwiep: ‘We zijn blij om kennisorganisatie Kennisnet de aankomende periode te blijven ondersteunen met werving & selectie voor lastig in te vullen en/of specialistische functies. Hiermee kunnen invullling blijven geven aan onze missie om de publieke sector te verbeteren’. 

405bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Maurice Sluis8-05-2018 22:17

Aardoom & de Jong Advies is 'Live'

"De afgelopen jaren hebben we diverse adviesopdrachten voor opdrachtgevers uitgevoerd op het gebied van strategie, (top)structuur, bemensing en ontwikkeling. Om hieraan verdere invulling te geven hebben we daarom onze dienstverlening verder uitgebreid met Aardoom & de Jong Advies", aldus Philippe de Jong.

542bekeken
Geen reacties
Maurice Sluis2-05-2018 14:27

Extern toezicht: Een noodzakelijk kwaad of kans op verbetering?

Donderdag 7 juni van 15.30 - 18.00 uur is de volgende inspiratiebijeenkomst op ons kantoor in Utrecht. Het thema van de inspiratiebijeenkomst is "Extern toezicht: Een noodzakelijk kwaad of kans op verbetering?"

De wereld verandert. Nieuwe technologieën, internationalisering en de politiek en media die steeds kritischer zijn. Het werkveld waarin toezichthouders opereren, verandert dus ook. Of daarmee de rol van de toezichthouder verandert, is een vraag waar wij graag met u over van gedachten wisselen. Hoe ziet het hedendaagse toezicht er uit? Behoort extern toezicht het maatschappelijk belang te dienen of is de verantwoordelijkheid van de toezichthouder enkel het bewaken van de afgesproken regels?

828bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Maurice Sluis16-04-2018 9:00

Ans Cuijpers sluit zich aan bij Aardoom & de Jong

Phillippe: "Wij zijn heel blij en verheugd om mee te kunnen delen dat Ans Cuijpers per 16 april bij Aardoom & de Jong gestart is. Samen kunnen we verder bouwen aan onze missie de

894bekeken
Geen reacties
Contact Informatie

Maliebaan 108

3581 CZ UTRECHT

 

Ter Pelkwijkpark 18

8011 SH ZWOLLE

 

info@aardoomendejong.nl

+31 30 7371185