NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015

 

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van “Aardoom & de Jong - werving en selectie”. Aardoom & de Jong stelt zichzelf tot doel de publieke sector te verbeteren. Dit doen wij door de beste professionals in de hogere echelons te bemiddelen en/of te behouden. De dienstverlening van Aardoom & de Jong omvat werving en selectie, executive search, interim management en strategische personeelsplanning. U vindt meer informatie over onze organisatie en personen op de website www.aardoomendejong.nl.

De Ronde Tafels gaan in januari 2016 van start!

Met de organisatie van ronde tafel bijeenkomsten bieden we directeuren uit het publieke domein een interessante mogelijkheid om sectoroverstijgend kennis op te doen, het netwerk uit te breiden en ervaringen uit te wisselen. We zijn verheugd te kunnen melden dat de reeks bijeenkomsten in januari tot en met juni volgeboekt is. Heeft u interesse? Neem contact op met Hermien Hendrikx, zodat we u op de lijst voor de volgende ronde kunnen plaatsen. Zie voor meer informatie over het programma onze website

Strategische Personeels Planning

SPP is kort gezegd: De juiste medewerker, op de juiste plek, op het juiste moment, nu en in de toekomst. Wij helpen opdrachtgevers daar graag mee. Voor meer informatie zie onze website of bel met Ronald Gaartman (06 22233604).

Inspiratiebijeenkomst

Met enige regelmaat organiseert Aardoom & de Jong inspiratiebijeenkomsten waar toonaangevende sprekers in een select gezelschap actuele thema’s en ontwikkelingen bespreken.

De vorige bijeenkomst was gewijd aan het thema "imago van de langdurige zorg" onder leiding van Marco Wisse en Bart Magielse. Deze bijeenkomst was een groot succes. 

Op 25 februari 2016 vindt de volgende bijeenkomst plaats waarin de gastsprekers, Luke Disney, CEO North Star Alliance en Jeroen Kemperman, Senior Manager Strategy, Programs, Investments and Lessons bij de divisie Zorg & Gezondheid van Achmea, vanuit hun ervaringen met innovatie, vanuit twee verschillende invalshoeken zullen inzoomen op dit thema.

Om alvast even vooruit te blikken op het voorjaar, het thema van april is schaalvergroting in de publieke sector. Naar aanleiding van de oratie van professor Jos Blank, waarin hij stelt dat de schaalvergroting te ver is doorgeschoten, zullen twee bestuurders vanuit hun eigen ervaring en hun organisatieperspectief reflecteren op de conclusies van Jos Blank. Mail ons voor meer informatie of uw aanmelding op inspiratiebijeenkomst@aardoomendejong.nl.

Singelloop

Aardoom & de Jong heeft samen met Partner in Chemicals een team gevormd om 10 km door Utrecht te rennen in het kader van de Singelloop tegen Reuma.

Ons belangrijkste doel daarbij was het leveren van financiële ondersteuning aan Daniel Knegt, zodat hij zijn droom kan verwezenlijken en kan deelnemen aan het WK in 2016. Daniel is een oud beroepsmilitair, die in 2005 tijdens een trainingsmissie van de luchtmobiele brigade betrokken is geraakt bij een ernstig ongeval waardoor hij volledig blind is geworden. Het resultaat van deze Singelloop is een bedrag van €900,-!

Wist u dat?

  • Maarten Aardoom de New York City Marathon heeft gelopen?
    Maarten heeft zich voor deze prestatie laten sponsoren voor Stichting Cliniclowns, met een resultaat van €14410,85! Daarmee kan Cliniclowns 960 kinderen laten lachen. Een prestatie waar het hele team van Aardoom & de Jong trots op is.
  • We bij Aardoom & de Jong twee nieuwe collega’s hebben mogen verwelkomen? Zij stellen zich hier kort aan u voor.
  • Er doorlopend nieuwe vacatures zijn? Zie hiervoor het actuele Vacature Overzicht. Wij zijn ook actief op de social media en raden u aan om onze bedrijfspagina van LinkedIn te volgen, waardoor u op de hoogte blijft van alle nieuwe vacatures.

CONTACT

Blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken bij Aardoom & de Jong via onze website: www.aardoomendejong.nl. Voor nieuwe ontwikkelingen, leuke acties en vacatures kunt u ons ook volgen via social media.

Wij komen daarnaast graag met u in contact om met u van gedachte te wisselen over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, onze ideeën en onze aanpak. Bel of mail ons:

Maarten Aardoom (06-55717739)
Philippe de Jong (06-47242447)
info@aardoomendejong.nl

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fijne feestdagen!