NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

 

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van Aardoom & de Jong. Je vindt meer informatie over onze organisatie op onze website www.aardoomendejong.nl. Indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is, klik dan hier.

Aardoom & de Jong Utrecht is verhuisd

Door het groeiend aantal opdrachten en de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek gegaan naar een ruimer onderkomen. Wij zijn dan ook trots dat ons hoofdkantoor vanaf 19 december 2017 officieel gevestigd is aan de Maliebaan 108 in Utrecht.

Je bent van harte welkom voor een kop koffie aan de Maliebaan! 

Ons nieuwe adres: Maliebaan 108, 3581 CZ Utrecht

 

Inspiratiebijeenkomst 18 januari 2018: Technologie in het publieke domein

Donderdag 18 januari 2018 van 16.00-18.30 uur is de volgende inspiratiebijeenkomst op ons kantoor in Utrecht.

Het thema van de inspiratiebijeenkomst is TECHNOLOGIE IN HET PUBLIEKE DOMEIN.

De gastsprekers:

Perry van der Weyden, hoofdingenieur-directeur Rijkswaterstaat Centrale Informatievoorziening en CIO Rijkswaterstaat

Wim Sijstermans, Lid RvB/CIO van de Nederlandse Zorgautoriteit en tevens was hij van 2013 tot 2015 Chief Technology Officer Rijk


De samenleving transformeert in rap tempo ten gevolge van digitalisering en buitengewoon grote technologische ontwikkelingen. Deze veranderingen geven organisaties vele mogelijkheden. Denk aan het eenvoudiger verwerken van grote hoeveelheden informatie. Maar er zijn ook de nodige uitdagingen zoals privacy en het op peil houden, en bij voorkeur verbeteren, van de dienstverlening met minder mensen.

Publieke organisaties kunnen van technologische ontwikkelingen profiteren, maar zij ondervinden geregeld obstakels bij de digitalisering van hun organisatie. Met deze inspiratiebijeenkomst, op 18 januari aanstaande, hoopt Aardoom & de Jong u inzicht te bieden in de wijze waarop technologie in de publieke sector maatschappelijke meerwaarde kan bieden. Tijdens deze bijeenkomst zal er ook aandacht worden geschonken aan de laatste ontwikkelingen betreffende technologie binnen het publieke domein.

Perry van der Weyden is hoofdingenieur-directeur Rijkswaterstaat Centrale Informatievoorziening en CIO Rijkswaterstaat. Hij zal spreken over hoe Rijkswaterstaat in de digitale transformatie (nieuwe) technologieën inzet om te zorgen voor een toekomstgerichte en wendbare organisatie, die steunt op een robuuste, veilige en flexibele informatievoorziening.

Wim Sijstermans is lid van de Raad van Bestuur bij de Nederlandse Zorgautoriteit. Hij zal spreken over de wijze waarop technologie wordt ingezet bij uitvoering van de taken van de NZa. 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Philippe de Jong.

 

Aardoom & de Jong Academy van start

‘Inspiratie’, ‘kennisdeling’, ‘ontwikkelen’, ‘groeien’. Allemaal woorden die passen bij Aardoom & de Jong.

Om hier verder invulling aan te geven hebben we de Aardoom & de Jong Academy opgezet. Voor kandidaten, interimmers, opdrachtgevers en onze eigen medewerkers.

De Aardoom & de Jong Academy is een digitaal leerplatform, voor online trainingen en learning bites, die je overal kunt volgen op het moment dat het jou uitkomt. Dit digitale leerplatform vormt een mooie toevoeging op onze periodieke inspiratiebijeenkomsten.

Wat tref je aan:

* Leerlijnen rond een bepaald thema, waarbij online trainingen en learning bites geselecteerd zijn

* Ruim honderd online trainingen op gebied van o.a. persoonlijke effectiviteit, HR, leiderschap, projectmanagement, communicatie

* Honderden Learning Bites (korte inspirerende filmpjes en artikelen over actuele onderwerpen)

Heb je interessante artikelen of Youtube filmpjes op het gebied van HR, Management, Leiderschap, Governance en Finance, die een mooie aanvulling zijn voor ons platform, dan ontvangen wij deze heel graag op info@aardoomendejong.nl

Wil je meer weten over onze Aardoom & de Jong Academy? Laat het ons weten via deze link! We gaan er graag met je over in gesprek.

 

Wist je dat...

* Er een groot aantal interessante vacatures open staat op onze website: Vacatures Directie & Bestuur, Vacatures Professionals, Vacatures Interim Management

* Je ook altijd op de hoogte bent van onze vacatures als je Aardoom & de Jong volgt op LinkedIn

* We recent een aantal nieuw blogs gepubliceerd hebben:

 

Namens alle medewerkers van Aardoom & de Jong wensen wij je fijne feestdagen en een voorspoedig 2018!

 

 

Contact

Blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken bij Aardoom & de Jong via onze website, Twitter, Facebook en Linkedin. Wij komen daarnaast graag met je in contact om van gedachten te wisselen over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, en over onze ideeën en aanpak.

Bel of mail ons via 030-7371185 of info@aardoomendejong.nl