NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2017

 

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van Aardoom & de Jong - werving en selectie. Aardoom & de Jong stelt zichzelf tot doel de publieke sector te verbeteren. Dit doen wij door de beste professionals in de hogere echelons te bemiddelen en/of te behouden. De dienstverlening van Aardoom & de Jong omvat werving en selectie, executive search, interim management en strategische personeelsplanning. U vindt meer informatie over onze organisatie op onze website www.aardoomendejong.nl.

RONDE TAFEL

“Ik heb de Ronde Tafel sessies 2016 beleefd als zeer waardevol, vanwege de inhoud en het contact met de anderen. Ik ben nu beter in staat de publieke sector als geheel vanuit een abstracter niveau te benaderen.”

Ook in 2017 organiseren wij weer met groot plezier Ronde Tafel bijeenkomsten. Oriënteren op en verdiepen in het publieke domein krijgt vorm door middel van een strak geregisseerd programma in een zestal bijeenkomsten. Per bijeenkomst wordt een gastcollege verzorgd door een inleider uit een specifieke sector. De volgende inspirerende en toonaangevende sprekers hebben wij bereid gevonden om een inleiding te verzorgen: 

• Prof.dr.ir. Kees Mouwen - voorheen verbonden aan TIAS als Academic Director van de Executive Master Public en Non-Profit Management (MPM)
• Wim Hazeu - Voorzitter Raad van Bestuur Wonen Limburg
• Anja Leemans - Hoofd bedrijfsvoering van de Politie eenheid Oost-Nederland
• Jeroen Kemperman - Senior Manager Strategy, Programs, Investments and Lessons bij de divisie Zorg & Gezondheid van Achmea
• Marcel Nollen - College van Bestuur van Hogeschool In Holland
• Prof. Paul Frissen - Hoogleraar Bestuurskunde aan de Universiteit van Tilburg

Wilt u graag deelnemen aan de Ronde tafel sessies van 2017. Meld u dan aan op onze website.

INSPIRATIEBIJEENKOMST

Momenteel hebben wij weer twee bijzondere inspiratiebijeenkomsten georganiseerd. Erik Dannenberg en Cornel Vader gaan in op de dilemma's die betrekking hebben op de veranderingen in het sociale domein. In de tweede bijeenkomst gaat Theodor Kockelkoren nader in op zijn boek 'Toezicht als beroep', waarin hij toezicht van binnenuit belicht. Theodor is oud-bestuurder van de Autoriteit Financiële Markten. Bekijk ook onze website voor meer informatie over de inspiratiebijeenkomsten.

WIST U DAT?

•  Er een groot aantal vacatures openstaat op onze website: vacatures  
•  Binnen enkele weken onze gloednieuwe ‘responsive’ website met volledig nieuw design van Aardoom & de Jong verschijnt.
•  Team Daniël Knegt live in actie te zien is tijdens het wereldkampioenschap paratriatlon in Rotterdam in september, volg Daniël en Koen via http://www.danielknegt.nl/.

CONTACT

Blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken bij Aardoom & de Jong via onze website, Twitter, Facebook en Linkedin. Wij komen daarnaast graag met u in contact om met u van gedachte te wisselen over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, onze ideeën en onze aanpak.

Bel of mail ons via 030-7371185 of info@aardoomendejong.nl