NIEUWSBRIEF JUNI 2016

 

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van “Aardoom & de Jong - werving en selectie”. Aardoom & de Jong stelt zichzelf tot doel de publieke sector te verbeteren. Dit doen wij door de beste professionals in de hogere echelons te bemiddelen en/of te behouden. De dienstverlening van Aardoom & de Jong omvat werving en selectie, executive search, interim management en strategische personeelsplanning. U vindt meer informatie over onze organisatie en personen op de website www.aardoomendejong.nl.

De Ronde Tafel sessies

Volgende maand zijn we alweer toe aan de vijfde sessie van onze zeer inspirerende reeks Ronde Tafel bijeenkomsten. Dan staat het thema radicalisering op de rol. Een thema dat door de Ronde Tafeldeelnemers zelf is gekozen, naast de door gastsprekers geschetste ontwikkelingen in de publieke sectoren onderwijs, zorg en corporaties. Met ons gezelschap blikken we terug op een aantal door iedereen als inspirerend ervaren meetings. Ook waren de bijdragen van de deelnemers zelf een uitermate boeiende aanvulling. Doordat we elke keer opnieuw meegenomen werden in de dilemma’s en vraagstukken van een specifiek bedrijf, werd ons diepgaand inzicht geboden in de zeer diverse organisaties. Niets is zo leerzaam ook als een kijkje in andermans keuken!

Het grotere denkraam waarbinnen de ontwikkelingen in de publieke sector geplaatst dienen te worden, werd geschetst door de bijdrage van emeritus-hoogleraar Kees Mouwen. In de bijdragen van respectievelijk Wim Hazeu, Karel Verwey en Marcel Nollen spatte de bezieling er voor ons vanaf. We sluiten de zes bijeenkomsten in september af met Prof Paul Frissen over het thema de overheid. Ook hier zien we naar uit!
In januari 2017 starten we met een nieuwe reeks bijeenkomsten, welke in belangrijke mate overeenkomstig zullen zijn aan de huidige reeks. Belangstellenden nodigen we van harte uit zich alvast te melden.

Inspiratiebijeenkomst

Met enige regelmaat organiseert Aardoom & de Jong inspiratiebijeenkomsten waar toonaangevende sprekers in een select gezelschap actuele thema’s en ontwikkelingen bespreken.

Over een paar weken is het zover: onze inspiratiebijeenkomst! Onze twee gastsprekers Jef Pilgrims & Jeanette Noordijk praten over schaalvergroting. Is er een grens aan maat en schaal? Leveren grotere organisaties kwalitatieve voordelen? En zo ja welke? Wij kijken er nu al naar uit!
Voor meer informatie: Philippe de Jong (06-47242447)

3 medailles voor Daniel Knegt bij de Invictus Games 2016!

Aardoom & de Jong sponsort een para-atleet genaamd Daniel Knegt. Daniel heeft meegestreden bij de Invictus Games in Orlando. Hier komen honderden gewonden militairen uit diverse landen strijden om de hoogste plaats in verschillende takken van sport te behalen. De Invictus Games zijn inmiddels voorbij en Daniel Knegt heeft 3 medailles binnengehaald! 2 x Goud op de onderdelen tijdrit en wegrace wielrennen en Brons op de 200m sprint!

Wij volgen Daniël op de voet in al zijn sportieve uitdagingen, maar wilt u ook op de hoogte blijven of hem ook ondersteunen kijk dan op http://www.danielknegt.nl/over-daniel/

 

Singelloop 2016

Dit jaar zal Aardoom & de Jong ook weer de Singelloop Utrecht in Oktober betreden samen met Partner in Chemicals. We gaan ervoor om met in totaal 50 deelnemers te lopen vanuit de 2 bedrijven. Het goede doel van dit jaar: Jeugdsportfonds. Voor 100 euro helpt Jeugdsportfonds Utrecht al één kind om naar een sportvereniging te kunnen gaan met bijbehorend materiaal. Vorig jaar hielp het Jeugdsportfonds in de gemeente Utrecht 450 kinderen! Voor meer informatie: http://www.singellooputrecht.nl/

 

CONTACT

Blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken bij Aardoom & de Jong via onze website: www.aardoomendejong.nl. Voor nieuwe ontwikkelingen, leuke acties en vacatures kunt u ons ook volgen via social media.

Wij komen daarnaast graag met u in contact om met u van gedachte te wisselen over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, onze ideeën en onze aanpak. Bel of mail ons:

Maarten Aardoom (06-55717739)
Philippe de Jong (06-47242447)
info@aardoomendejong.nl

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Actuele vacatures

Om bij te blijven met al onze actuele vacatures, kunt u kijken op onze website: https://www.aardoomendejong.nl/Vacatures--.html