NIEUWSBRIEF JUNI 2017

 

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van Aardoom & de Jong. Je vindt meer informatie over onze organisatie op onze website www.aardoomendejong.nl. Indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is, klik dan hier.

Aardoom & de Jong groeit door!

Aardoom & De Jong stelt zich tot doel de publieke sector te verbeteren. Dit bereiken we door directeuren, bestuurders, toezichthouders, managers en professionals te plaatsen in de positie waarin zowel organisatie als individu floreren.

Aardoom & De Jong is ook het bureau voor interim vraagstukken. Om hieraan invulling te geven wordt Aardoom & De Jong Interim B.V. opgericht en is Maurice Sluis als partner hier primair voor verantwoordelijk.

Daarnaast is Roy Zwiep  toegetreden om verdere invuling te geven aan het label ‘Professionals’.

Philippe: "Aardoom & de Jong is zeer verheugd met het toetreden van Roy en Maurice. Wij zijn ervan overtuigd dat Roy en Maurice door hun enthousiasme en elan de labels professionals en interim-management verder kunnen uitbouwen en wij zodoende onze opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn! Roy heeft een gedegen achtergrond in de zakelijke HR dienstverlening en is zodoende uitstekend in staat de klantvraag te doorgronden. Maurice heeft een zeer uitgebreide achtergrond op directie en managementniveau  in  de zakelijke dienstverlening. Hij is zodoende nadrukkelijk in staat te schakelen op alle niveaus bij onze opdrachtgevers.

Wij zien uit naar een fijne samenwerking en wensen hun veel succes!"

Even voorstellen... Maurice Sluis

Na jaren in diverse directie- en managementrollen te hebben gewerkt op het snijvlak van marketing en sales ben ik recent als partner gestart bij Aardoom & de Jong. Bij Aardoom & de Jong ben ik verantwoordelijk voor het label 'Interim'.

Ik werd direct enthousiast van de energieke werkomgeving die ik aantrof bij Aardoom & de Jong. Ik werk graag in teamverband om, vanuit een visie en strategie, (marketing)plannen te maken en succesvol uit te voeren. Klanten en klantrelaties staan bij mij voorop. Ik neem graag initiatief om kansen in de markt te pakken of zaken te verbeteren en ben altijd op zoek naar win-win.

Ik hoop aankomende periode met veel opdrachtgevers en interimmers kennis te maken. Ik ben bereikbaar via sluis@aardoomendejong.nl of 06-34301730.

 

Even voorstellen... Roy Zwiep

De cirkel is rond. Mijn ervaring in Marketing & Sales kan ik bij Aardoom & de Jong perfect samenbrengen met de passie voor een oude liefde: Werving & Selectie. Want daar is mijn loopbaan ruim 15 jaar geleden gestart, na het afronden van de Hotelschool aangevuld met een Managementopleiding aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Dienstverlening, mensen een stapje verder helpen en een commerciële organisatie vormden toen voor mij de ideale setting. Eigenlijk is dat altijd zo gebleven.

Ik ben nu partner bij Aardoom & de Jong en verantwoordelijk voor de nieuwe tak: professionals. Ik voel me thuis bij de ambitie van het team, de energie in de organisatie, de groeipotentie, het samen nieuwe dingen opzetten en nieuwe wegen inslaan. En ook niet onbelangrijk: het oog voor de menselijke maat en echt iets kunnen betekenen. Zowel voor iemands carrière als in de zin van waarde toevoegen voor de organisatie waar de kandidaat gaat werken.

Ben jij ook toe aan een volgende stap of op zoek naar goede nieuwe medewerker(s)? Neem dan zeker contact op met mij.

Nieuwe website Aardoom & de Jong Live

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen week onze gloednieuwe ‘responsive’ website met volledig nieuw design van Aardoom & de Jong 'live' is gegaan. Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Kijk snel op www.aardoomendejong.nl 

Vooraankondiging: inspiratiebijeenkomst Zwolle

'DE ROL EN BETEKENIS VAN CUSTOMER JOURNEYS IN HET PUBLIEKE DOMEIN'.

De volgende Inspiratiebijeenkomst zal 14 september plaatsvinden op ons kantoor in Zwolle. Het onderwerp van de inspiratiesessie zal zijn 'de rol en betekening van customer journeys in het publieke domein'.  

De sprekers voor deze bijeenkomst zijn: Erik Wiechers (CEO DTG) en Peter Drenth (Bestuurder Zorggroep Groningen).

Wist je dat...

  • Er een groot aantal interessante vacatures open staat op onze website: Vacatures
  • Je ook altijd op de hoogte bent van onze vacatures als je Aardoom & de Jong volgt op LinkedIn
  • Dat Aardoom & de Jong een van de weinig Werving & Selectie bureaus is waarbij de website is beveiligd met een SSL-certicificaat. Een SSL Certificaat versleutelt dataverkeer zodat vertrouwelijke gegevens niet kunnen worden onderschept.  

CONTACT

Blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken bij Aardoom & de Jong via onze website, Twitter, Facebook en Linkedin. Wij komen daarnaast graag met u in contact om met u van gedachte te wisselen over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, onze ideeën en onze aanpak.

Bel of mail ons via 030-7371185 of info@aardoomendejong.nl