NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2017

 

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van Aardoom & de Jong. Je vindt meer informatie over onze organisatie op onze website www.aardoomendejong.nl. Indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is, klik dan hier.

Aardoom & de Jong Academy

‘Inspiratie’, ‘kennisdeling’, ‘ontwikkelen’, ‘groeien’. Allemaal woorden die passen bij Aardoom & de Jong.

Om hier verder invulling aan te geven hebben we de Aardoom & de Jong Academy opgezet. Voor kandidaten, interimmers, opdrachtgevers en onze eigen medewerkers.

De Aardoom & de Jong Academy is een digitaal leerplatform, voor online trainingen en learning bites, die je overal kunt volgen op het moment dat het jou uitkomt! Dit digitale leerplatform vormt een mooie toevoeging op onze periodieke inspiratiebijeenkomsten.

Wat tref je aan:

  • Leerlijnen rond een bepaald thema, waarbij online trainingen en learning bites geselecteerd zijn
  • Ruim honderd online trainingen op gebied van o.a. persoonlijke effectiviteit, HR, leiderschap, projectmanagement, communicatie
  • Honderden Learning Bites (korte inspirerende filmpjes en artikelen over actuele onderwerpen; denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als HR, Management, Leiderschap, Governance, Finance)

Heb je interessante artikelen of Youtube filmpjes op het gebied van HR, Management, Leiderschap, Governance en Finance, die een mooie aanvulling zijn voor ons platform, dan ontvangen wij deze heel graag op info@aardoomendejong.nl

Wil je meer weten over onze Aardoom & de Jong Academy? Laat het ons weten via deze link! We gaan er graag met je over in gesprek.

Aardoom & de Jong Interim

De afgelopen periode zijn we actief de markt in gegaan met Aardoom & de Jong Interim. Maurice Sluis: 'Ik ben blij te zien dat onze klanten Aardoom & de Jong nu ook zien als partij voor interim oplossingen. In de afgelopen maanden hebben wij goede en uitdagende rollen in de publieke sector vervuld'.

Daarnaast zijn we ook bezig geweest met het uitbreiden van ons netwerk met goede interimmers met ervaring in de publieke sector. Hier gaan we de aankomende periode natuurlijk mee door. Op dit moment hebben we in ons netwerk vele interimmers die beschikbaar zijn. Dus ben je op zoek naar een passende interimmer? Laat het ons weten, dan gaan we voor je aan de slag!

Ik ben bereikbaar via sluis@aardoomendejong.nl of 06-34301730.

 

We groeien door!

Het afgelopen jaar is Aardoom & de Jong in rap tempo sterk gegroeid als organisatie. Niet alleen in het aantal collega's, maar vooral in professionaliteit, kwaliteit en expertise. Zo hebben wij in het voorjaar Maurice Sluis en Roy Zwiep mogen verwelkomen in ons team. Recent is ook Cathy Jongerius bij ons als officemanager gestart.  

Door het groeiend aantal opdrachten zijn we momenteel actief op zoek naar twee nieuwe consultants die ons team willen komen versterken. Weet je de juiste kandidaat? Dan horen wij dat natuurlijk graag!

Meer personeel betekent logischerwijs dat Aardoom & de Jong ook op zoek is naar een ruimer onderkomen. Dit zal op korte termijn gerealiseerd worden. De verhuizing houdt ook in dat wij ons kantoor aan de Emmalaan in Utrecht gaan verlaten.

Bij een verhuizing naar een nieuwe locatie hoort natuurlijk een feestelijk opening! Aardoom & de Jong zal, als het nieuws daar is, uitnodigingen versturen voor een kleinschalige openingsborrel op ons nieuwe hoofdkantoor.

Singelloop voor Daniël Knegt

 

 

 

 

 

 

Net als voorgaande jaren heeft Aardoom & de Jong dit jaar samen met onze werknemers en vrienden van de organisatie de Singelloop gelopen. Samen met Partners in Chemicals sponsoren wij met de inschrijfgelden uit eigen kring topsporter Daniël Knegt in zijn voorbereiding op de Paralympics in Tokyo 2020.

Als trotse sponsor van zijn team hebben wij deze Singelloopeditie gezamenlijk € 1000 opgehaald voor Daniël. Volg zijn sportieve carrière op zijn eigen website of op de Aardoom & de Jong website.

Inspiratiebijeenkomsten

Aardoom & de Jong organiseert regelmatig inspiratiebijeenkomsten waar kundige sprekers zich uitlaten over actuele onderwerpen in het publieke domein. Zo zijn er het afgelopen jaar verschillende inspiratiebijeenkomsten georganiseerd met onderwerpen als “Toezicht als beroep”, “Customer Journey”, en “Innovatie in de zorg”.

Omdat deze bijeenkomsten positieve reacties blijven genereren zal Aardoom & de Jong deze inspiratiebijeenkomsten met plezier blijven organiseren. Zo staan er in de nabije toekomst alweer twee nieuwe inspiratiebijeenkomsten op het programma.

Rob van Dam (bestuurder bij Kenter jeugdhulp) en Jan Menting (lid RvB Yulius ggz) gaan het gesprek aan over de transitie in de jeugdzorg. Tevens zullen Perry van der Weyden (CIO Rijkswaterstaat) en Wim Sijstermans (lid RvB NZa) zich buigen over technologie in het publieke domein.

De data van deze bijeenkomsten worden binnenkort gecommuniceerd op onze website. 

Wist je dat...

  • Er een groot aantal interessante vacatures open staat op onze website: Vacatures Directie & Bestuur, Vacatures Professionals, Vacatures Interim Management
  • Je ook altijd op de hoogte bent van onze vacatures als je Aardoom & de Jong volgt op LinkedIn
  • Dat Aardoom & de Jong een van de weinige Werving & Selectie bureaus is waarbij de website is beveiligd met een SSL-certicificaat. Een SSL Certificaat versleutelt dataverkeer zodat vertrouwelijke gegevens niet kunnen worden onderschept.  

CONTACT

Blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken bij Aardoom & de Jong via onze website, Twitter, Facebook en Linkedin. Wij komen daarnaast graag met u in contact om met u van gedachte te wisselen over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, en over onze ideeën en aanpak.

Bel of mail ons via 030-7371185 of info@aardoomendejong.nl