NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016

 

Aardoom & de Jong stelt zichzelf tot doel de publieke sector te verbeteren. Dit doen wij door de beste professionals in de hogere echelons te bemiddelen. De dienstverlening van Aardoom & de Jong omvat werving en selectie, executive search en interim management. U vindt meer informatie over onze organisatie en personen op de website www.aardoomendejong.nl.

OPENING ZWOLLE

Naast het kantoor aan de Utrechtse Emmalaan heeft Aardoom & de Jong een nieuw kantoor in hartje centrum Zwolle aan de Eekwal 10. Vanuit deze locatie brengt Aardoom & de Jong zijn diensten dichter bij klanten in Noordoost Nederland. We zijn zeer enthousiast met deze nieuwe stap.

NIEUWE RONDE TAFEL SESSIES

Met hoogleraar en bestuurskundige professor Paul Frissen besloten we vorige week onze laatste Ronde Tafelbijeenkomst. In een uitgebreid college opende hij ons op inspirerende en humoristische wijze de ogen voor tendensen in de samenleving waarin je zonder kritische reflecties onopgemerkt meegezogen wordt. Met zijn krachtige compilatie van de “Fatale Staat” en “het geheim van de laatste Staat “hield hij ons allen bij de les. Niet in de laatste plaats ook door zijn gekozen voorbeelden als met name het Potvisprotocol. Dan zou je even kunnen denken, dat Frissen zich ontpopt als stand up comedian. Maar niets is minder waar: zijn boodschap over de Staat en haar burgers is tragisch en komisch tegelijk: is er een meer effectieve manier denkbaar om tot reflectie aan te zetten?

De Ronde Tafel van Aardoom & de Jong wordt eenmaal per jaar georganiseerd voor maximaal 10 deelnemers. Doelgroep: directeuren uit diverse publieke organisaties. Doel: met elkaar sector overstijgend leren denken en met elkaar een netwerk opbouwen. Formule: een cyclus van een zestal bijeenkomsten, ingeleid door gastdocenten van naam en faam (Kees Mouwen, Wim Hazeu e.a.), waarin aansluitend eigen inbreng van de deelnemers wordt verwacht. Zie onze website voor meer informatie.

SINGELLOOP UTRECHT

Aardoom & de Jong heeft ook dit jaar met een team van 50 lopers, samen met Partner in Chemicals, de Singelloop Utrecht gelopen. Het goede doel van dit jaar was: Jeugdsportfonds. Voor 100 euro helpt Jeugdsportfonds Utrecht al één kind om naar een sportvereniging te kunnen gaan met bijbehorend materiaal. Tevens hebben wij geld opgehaald voor Daniël Knegt. Wij danken onze lopers en fanatieke aanhang. Het was een groot succes!

TERUGBLIK INSPIRATIE BIJEENKOMST

Met enige regelmaat organiseert Aardoom & de Jong inspiratiebijeenkomsten waar toonaangevende sprekers in een select gezelschap actuele thema’s en ontwikkelingen bespreken.
Eind september zijn we weer geïnspireerd geraakt tijdens de bijeenkomst op ons kantoor in Utrecht. In deze bijzondere inspiratiebijeenkomst zijn Albert Vink en Sybrand Nauta ingegaan op de dilemma's die betrekking hebben op de gevolgen van de wijzigingen in het pensioenstelsel op de korte en de langere termijn. Het was een zeer interessante en gezellige bijeenkomst. We danken iedereen voor hun komst en deelname!

DANIEL KNEGT

Eind juli heeft het WK Paratriathlon 2016 in Rotterdam plaatsgevonden en ‘onze’ topatleet Daniel Knegt en zijn guide Koen de Leeuw heeft hierbij de 10e plaats weten te behalen!
Wij volgen Daniël op de voet in al zijn sportieve uitdagingen en blijven hem ook de komende jaren steunen om zijn nieuwe doel om de Paralympische Spelen in Tokio 2020 te behalen. Wilt u ook op de hoogte blijven of hem ook ondersteunen kijk dan op http://www.danielknegt.nl/over-daniel/.

ACTUELE VACATURES

Om bij te blijven met al onze actuele vacatures, kunt u kijken op onze website: https://www.aardoomendejong.nl/Vacatures--.html

CONTACT

Om op de hoogte te blijven van de actuele stand van zaken bij Aardoom & de Jong via onze website: www.aardoomendejong.nl. Voor nieuwe ontwikkelingen, leuke acties en vacatures kunt u ons ook volgen via (Twitter, Facebook, LinkedIn).

Wij komen daarnaast graag met u in contact om met u van gedachte te wisselen over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, onze ideeën en onze aanpak. Bel of mail ons:
Info@aardoomendejong.nl