Clemens Blaas

Clemens  Blaas
Naam: Clemens Blaas
Mobiel: (06) 2205 1090

CV:

Clemens Blaas is Associate Partner bij Aardoom & de Jong.

Clemens werkte ruim 16 jaar als bestuurder in de maatschappelijke Opvang en beschermd wonen GGZ, waarvan de laatste 12,5 jaar bij HVO-Querido - een grote zorgaanbieder in Amsterdam. Hij is een allround bestuurder die een zakelijke resultaatgerichte aanpak combineert met een groot hart voor de zorg, de cliënten en de professionals. Hij heeft veel ervaring in complexe samenwerkingsvraagstukken en was o.a. betrokken bij de vorming van samenwerking van huisvesting van kwetsbare doelgroepen en de opzet van Buurtteams in Amsterdam. Ook was hij initiatiefnemer en bestuurlijk trekker van een innovatieplatform in de regio Amsterdam. In 2020 werd hij onderscheiden met de Frans Banninck Cockpenning voor zijn betekenisvolle inzet voor de kwetsbare inwoners van Amsterdam.

Binnen Aardoom & de Jong is Clemens betrokken bij de advisering en ondersteuning op gebied van samenwerkingsvraagstukken. Verder coacht hij bestuurders en topfunctionarissen in de publieke sector en heeft hij in samenwerking met Aardoom & de Jong en Frank van Dooren het nieuwe programma ontwikkeld voor toekomstige bestuurders: ‘De nieuwe bestuurder – Het meest persoonlijke programma voor de volgende stap in jouw loopbaan’.

Afgeronde vacatures en opdrachten:

Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close