Emilie Vissering

Emilie  Vissering
Naam: Emilie Vissering
Mobiel: (06) 8149 4798

CV:

Als consultant bij Aardoom & de Jong houd ik me bezig met allerlei vraagstukken rondom menselijk kapitaal. Ik help teams zich te ontwikkelen, begeleid Raden van Toezicht tijdens zelfevaluaties, geef advies over het strategisch managen van talent en help bij het begeleiden van inter-organisationele samenwerkingen. Ik doe dat met veel enthousiasme, omdat ik geloof dat ik een maatschappelijk verschil kan maken door de impact van anderen op deze wijze te vergroten. 

Daarnaast ben ik intern projectleider op het gebied van HRM. Zo zet ik mij bijvoorbeeld in voor een goede onboarding en continue ontwikkeling van onze collega’s. Op deze manier kunnen we gezamenlijk namelijk nog meer expertise en waarde toevoegen voor onze klanten. Ik ben altijd op zoek naar hoe het nóg beter kan en ben innovatiegericht. Daarom ben ik betrokken bij het verder ontwikkelen en optimaliseren van onze diensten. Daarbij probeer ik zo veel mogelijk de laatste wetenschappelijke inzichten te integreren in onze dienstverlening, om onze kwaliteit te blijven verbeteren. 

Ik heb een achtergrond in Arbeids- & Organisatiepsychologie en heb daarna mijn master Strategisch Human Resource Management behaald aan de Universiteit Utrecht. Hoofdonderwerpen in mijn onderzoeken waren diversiteit & inclusie en duurzame inzetbaarheid in de gezondheidszorg, onderwerpen die mij tot de dag van vandaag zeer boeien. Onderwerpen die ik naast mijn reguliere werkzaamheden erg interessant vind zijn de employee journey, het behouden en motiveren van medewerkers, leiderschap, cultuur en HR-strategie. Vind je het leuk om met mij in contact te komen? Stuur me vooral een berichtje of bel mij gerust. 

Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close