Frank van Dooren

Frank  van Dooren
Naam: Frank van Dooren
Mobiel: (06) 1231 4724

CV:

Frank van Dooren is Associate Partner bij Aardoom & de Jong.

Frank is trainer en coach. Zo werkt hij onder andere voor de Baak in het programma Bezielend Leiderschap. Tot voor kort was hij directeur-bestuurder van een woningcorporatie in de Zaanstreek. Daarvoor heeft hij verschillende managementfuncties bij de overheid vervuld. Hij is gehuwd met Leonie en heeft twee volwassen kinderen. Hij woont in Bennebroek, niet ver van het strand, aan de voet van duin en strandwal, met de historische steden Haarlem en Leiden binnen handbereik.

Frank is, naast trainer en coach, ook bij de ontwikkeling van een tweetal programma’s betrokken geweest. In samenwerking met Aardoom & de Jong en Prof. dr. André Wierdsma heeft Frank het programma ontwikkeld speciaal voor bestuurders in de publieke sector: ‘De goede bestuurder - besturen vanuit eigenheid, visie en waarden'. Daarnaast heeft Frank in samenwerking met Aardoom & de Jong en Clemens Blaas het nieuwe programma ontwikkeld voor toekomstige bestuurders: ‘De nieuwe bestuurder – Het meest persoonlijke programma voor de volgende stap in jouw loopbaan’.

Als begeleider en trainer is Frank beschikbaar voor mensen en teams die willen reflecteren op de effectiviteit van hun gedrag, die willen experimenteren om te komen tot nieuwe vormen van samenwerking. De ontmoetingen zijn onderzoekend en uitdagend, confronterend maar ook hartelijk, en daadwerkelijk oefenen, behoort tot de mogelijkheden. "Je leert verbinding te maken met wie je bent en realistischer te kijken naar jezelf en anderen; en dat geeft kracht." Bijzonder is dat hij wegleert wat hij zelf dagelijks - in de eigen praktijk - ervaart.

Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close