Sacha Visser

Sacha  Visser
Naam: Sacha Visser
Mobiel: (06) 3196 7533

CV:

Sacha houdt zich bij Aardoom & de Jong bezig met strategische vraagstukken als Strategisch Talent Management, Diversiteit & Inclusie, en samenwerkingsvraagstukken. Ze is betrokken bij het ontwikkelen en optimaliseren van producten en diensten en ondersteunt de consultants bij procesbegeleiding. Daarnaast is ze betrokken bij werving en selectieprocedures.

Sacha studeerde Arbeids- & Organisatiepsychologie en heeft daarna haar master Social, Health and Organizational Psychology behaald aan de Universiteit Utrecht. Als nevenactiviteit hield zij zich bezig met ondernemen en is daarom na haar eerste master een tweede master Entrepreneurship gaan volgen aan de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit van Amsterdam. Naast haar studie heeft ze ervaring opgedaan binnen maatschappelijke organisaties en gaf ze trainingen op het gebied van diversiteit & inclusie. Ze heeft een hart voor het verbeteren van maatschappelijke organisaties en denkt dan ook graag mee om dit te realiseren.

Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close