Ontwikkelen

Aardoom & de Jong gelooft dat mensen het verschil maken en de succesfactoren zijn van organisaties. Wij zorgen er daarom niet alleen voor dat toezichthouders, bestuurders, directeuren, managers en professionals op de juiste plek zitten, maar ook dat zij continu hun eigen kwaliteiten ontwikkelen en resultaten boeken. 
 

Aardoom & de Jong Academie

De Aardoom & de Jong Academie biedt een breed scala aan opleidingen, trainingen en coaching. Speciaal samengesteld voor toezichthouders, bestuurders, directeuren, managers en professionals in de publiek sector. Deelnemers ontwikkelen in de Academie zowel hun persoonlijke als professionele vaardigheden. We verbinden ons aan jouw leerresultaten, zodat jij meer impact kunt maken en effectiever wordt. Je scherpt bovendien je ondernemersvaardigheden aan en leert nieuwe methodieken om slim te innoveren. 

Lees meer

Assessments

Wij ontzorgen op persoonlijke wijze onze opdrachtgevers bij het totale proces van werving en selectie en ontwikkelvraagstukken. Daartoe verzorgen wij assessments in diverse vormen. Dankzij deze assessments krijg je een nog dieper inzicht in de karakteristieke kenmerken van kandidaten en medewerkers.

Lees meer

Teamanalyse en - ontwikkeling

Een teamanalyse is een functioneel middel om de samenwerking beter en prettiger te maken. Met onze teamanalyse maken we inzichtelijk welke toegevoegde waarde ieder teamlid kan leveren en waarin collega’s elkaar kunnen versterken of scherp kunnen houden. Ook wordt helder welke kwaliteiten wellicht nog aangevuld kunnen worden. 

Lees meer

Zelfevaluatie RvT

Toezichthouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun functioneren en het ontwikkelen van eigen professionaliteit en deskundigheid. De jaarlijkse zelfevaluatie is een belangrijk moment om te reflecteren op eigen functioneren met als doel verder te ontwikkelen, individueel en als team.
Aardoom & de Jong helpt met het voeren van het goede gesprek tijdens zelfevaluaties van Raden van Toezicht in het (semi-)publieke domein.

Lees meer

Coaching

Van het bestuur, de directie en het management van organisaties in het publieke domein wordt steeds meer verwacht. De eisen vanuit de omgeving nemen toe, waardoor organisaties steeds wendbaarder moeten zijn in een bijna continu veranderingsproces. De praktijk is echter niet altijd maakbaar en brengt dilemma’s met zich mee, zowel van strategische als persoonlijke aard. Een coach kan helpen om hier goed mee om te gaan.

Lees meer

ADJ Talks en Webinars

Wij organiseren regelmatig ADJ Talks en webinars over belangrijke maatschappelijke thema’s - met sprekers uit onder meer de overheid, onderwijs, gezondheidszorg en wetenschap.

Lees meer

Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close