Aardoom & de Jong Academie: eigenheid, effectiviteit en plezier

De Aardoom & de Jong Academie biedt een breed scala aan opleidingen, trainingen en coaching. Speciaal samengesteld voor toezichthouders, bestuurders, directeuren, managers en professionals in de publieke sector. Deelnemers ontwikkelen in de Academie zowel hun persoonlijke als professionele vaardigheden. We verbinden ons aan jouw leerresultaten, zodat jij meer impact kunt maken en effectiever wordt. Je scherpt bovendien je ondernemersvaardigheden aan en leert nieuwe methodieken om slim te innoveren. 

Onderscheidend

Wat de Aardoom & de Jong Academie echt onderscheidt van andere aanbieders is de verbondenheid met organisaties en mensen in de publieke sector. We starten altijd vanuit eigenheid en werken met de nieuwste inzichten. We zijn van de praktijk, voor de praktijk. 

Deelnemen aan onze programma’s heeft twee belangrijke voordelen: je werkt niet alleen versneld aan jouw persoonlijke en professionele groei - en daarmee ook aan de groei van jouw organisatie - je wordt ook onderdeel van een actief en ambitieus netwerk van organisaties en mensen in de publieke sector. 

De Groeiversneller voor professionals en managers

De Groeiversneller is een uitdagend ontwikkelprogramma van één jaar, waarin zowel de professionele als de persoonlijke ontwikkeling van professionals en managers centraal staat. 

De Groeiversneller – Impact & Effectiviteit
Het programma voor professionals en (startende) managers in de publieke sector

De Groeiversneller (voorheen YEPP) is een uitdagend éénjarig programma voor ambitieuze professionals en managers met vijf of meer jaren werkervaring. In dit programma staat zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling centraal. Sleutelbegrippen zijn (persoonlijk) leiderschap en maatschappelijke innovatie - strategie, technologie en klantgerichtheid. Resultaat van deze Groeiversneller is dat je jouw effectiviteit vergroot en leert hoe je meer impact maakt. We werken met ‘action learning’ en andere hedendaagse trainingsmethodieken die nauw aansluiten bij de wensen van de huidige generatie professionals en (startende) managers. Daarnaast dagen we je uit om het geleerde daadwerkelijk te vertalen naar de praktijk, zodat jouw organisatie daar direct van profiteert. Samengevat: je leert meer grip te krijgen op jezelf, je omgeving én de uitdagingen die op je pad komen!

Lees meer

 

De Bestuurdersprogramma's

De Nieuwe Bestuurder 
Het programma voor de toekomstige bestuurders in de publieke sector

Je hebt al mooie stappen gemaakt in je loopbaan. Mogelijk denk je al een tijdje na over wat jouw vervolgstap zou kunnen zijn. Ben je eraan toe en past het bij jou om die eindverantwoordelijke rol te gaan vervullen? Welke kwaliteiten heb je daarvoor in huis? Wat voor type bestuurder zou je zijn? En wat moet je doen om deze stap te kunnen zetten? In het programma De Nieuwe Bestuurder staat het maken van de stap van directeur of senior manager naar bestuurder centraal. 

Wij bieden je hierbij de begeleiding van de ervaren bestuurders en consultants van Aardoom & de Jong, zodat je ontdekt wat voor jou de beste volgende stap in je loopbaan is. Wellicht heb je het besluit al genomen dat dit jouw volgende stap is en bieden wij begeleiding om deze stap te kunnen zetten. 

Lees meer
 

De Goede Bestuurder 
Het programma voor besturen vanuit eigenheid, visie en waarden in de publieke sector

Door de alledaagse drukte neem je als bestuurder vaak geen tijd voor reflectie. Wij bieden je ruimte voor zelfreflectie en professionalisering in een vertrouwelijke en veilige omgeving, waar je in contact komt met andere bestuurders. Zo kan jij je met collega’s uit verschillende velden van de publieke sector verder ontwikkelen in het bestuurdersvak. 

We gaan hierbij met elkaar in gesprek over thema’s die voor jou en je collega’s belangrijk zijn. Dit programma is sterk inhoudelijk en er is excellente procesbegeleiding, zodat je kostbare tijd waardevol wordt besteed. 

Lees meer

Toezichthouders

De Nieuwe Toezichthouder
Waarde toevoegen door jezelf te zijn

Je denkt al enige tijd na of een toezichthoudende rol bij je past en je wilt graag ontdekken hoe jij vanuit die rol echt iets kunt betekenen voor een organisatie. Je wilt graag ontdekken wat jouw persoonlijke bijdrage is voor het goed functioneren van een Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen. Welke kwaliteiten heb je daarvoor in huis? Wat voor soort toezichthouder zou je willen en kunnen zijn? En weet je wat je moet doen om deze stap te kunnen zetten? 

In het programma De Nieuwe Toezichthouder staat toezichthouden vanuit persoonlijke waarden en kwaliteiten centraal.

Lees meer

Management Development Programma's (maatwerk)

Op verzoek ontwikkelt Aardoom & de Jong op maat ontwikkelprogramma’s voor organisaties. De ontwikkelprogramma’s kennen geen vooraf vastgestelde onderdelen. Het wordt in co-creatie samengesteld en uitgewerkt, waarbij onze focus is de borging voor de langere termijn. Dit brengen wij vanuit onze expert-invalshoek naar voren tijdens het co-creatieproces.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie omtrent onze dienstverlening of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op!
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close