Groeiversneller II - Wendbaar en Ondernemend

Het programma Groeiversneller II is gericht op senior professionals, managers en directeuren die willen werken aan hun professionele wendbaarheid, ondernemerschap en innovatievermogen, om zo hun persoonlijke profiel te versterken en hun bijdrage aan de organisatie waarin ze werkzaam zijn.

Het programma

Tijdens het programma gebruiken we ‘state of the art’ modellen, methoden en technieken. Bij alle modules wordt waar mogelijk gebruik gemaakt van ‘action learning’ en ‘blended learning’. Elke module start met een interactieve workshop en wordt afgesloten met een individueel eindgesprek en een certificaat. De modules worden dus gekenmerkt door: 

  • state of the art qua inhoud en methodiek 
  • flexibel qua uitvoering 
  • maatwerk door individuele begeleiding 
  • design based learning voor innovatiegericht leren 
  • action learning voor toepasbaarheid in werksituatie
  • blended learning voor effectief combineren van leren en werken 
     

De modules

Het programma duurt een jaar en bestaat uit twee delen. Het programma heeft in totaal 10 modules. Gedurende het jaar, met uitzondering van een zomerbreak worden deze modules aangeboden. Het instapmoment bepaalt met welk deel je start.

Eén deel is gericht op authentiek, wendbaar en ondernemend werken. Het leren (her)kennen en gebruiken van de eigen passie en motivatie, het eigen levensverhaal, werkstijl, managementdrives en ondernemerschapsprofiel. Kortom het (weer) leren werken vanuit eigen kracht en authenticiteit.  Vervolgens gaat het programma in op het instrumentarium dat gebruikt kan worden voor het effectief ondernemen en innoveren in publieke organisaties en leren deelnemers werken met de methodieken Effectuation, Design Thinking en Canvassing, met het ontwerpen van de clientreis als toepassing.

Het andere deel is gericht op verdiepen van visie op organisatie, mens en maatschappij. Het gaat om visieontwikkeling voor de korte en langere termijn en bestrijkt actuele economische en maatschappelijke thema’s als inclusiviteit, big data en growth hacking. Deze thema’s worden in maandelijkse interactieve seminars door deskundige facilitators ingeleid en besproken.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie omtrent onze dienstverlening of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op!
Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close