Coaching

Van het bestuur en topmanagement van organisaties in het publieke domein wordt steeds meer verwacht. De eisen vanuit de omgeving nemen toe, waardoor organisaties steeds wendbaarder moeten worden in een bijna continu veranderingsproces. Dit vraagt om leiderschap, visie en de vaardigheden om steeds weer de verschillende perspectieven van belanghebbenden in en rond jouw organisatie met elkaar te verbinden.

De praktijk is niet altijd maakbaar en brengt dilemma’s met zich mee. Deze kunnen uiteenlopend zijn, zowel van strategische als persoonlijke aard.

De coaches van Aardoom & de Jong hebben ruime bestuurlijke ervaring en kennen de praktijk. We bieden coaching aan die laagdrempelig is, snel beschikbaar en met een krachtgerichte aanpak. Klaar is klaar, ook na één gesprek. Zowel fysiek als online. In een sfeer van vertrouwelijkheid staan jij en jouw vragen centraal. We staan naast je en helpen je graag op weg!

Meer informatie?

Wil jij meer informatie omtrent onze dienstverlening of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op!
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close