ADJ Talks en ADJ Webinars

Over belangrijke maatschappelijke thema’s organiseren wij regelmatig ADJ Talks en ADJ Webinars met sprekers uit onder meer de overheid, onderwijs, gezondheidszorg en wetenschap.

Agenda

ADJ Talk "De regio als redding of als ondergang?" 

Locatie: Aardoom & de Jong, Maliebaan 108, Utrecht
Datum: donderdag 15 juni 2023 (Deze ADJ Talk is verplaatst van 26 januari naar 15 juni 2023)
Tijdstip: 15:30 –18:00 uur

Dit event wordt speciaal georganiseerd voor bestuurders en directeuren in de publieke sector.

Regionaal samenwerken wordt vanuit de overheid steeds meer gepresenteerd als dé manier om opgaven aan te pakken op het gebied van gezondheid, zorg en ondersteuning. Echter waarschuwde de Raad voor de Volksgezondheid en Samenleving (RVS) onlangs dat regionale samenwerkingen vaak hun doel voorbijschieten: de burger blijft met lege handen achter. Dus, hoe zit het nu?

Met twee sprekers onderzoeken we wat er misgaat en hoe het wél kan: René van Kuijk (Avans Hogeschool) deed promotieonderzoek naar de prestaties van welzijnsnetwerken die in de WMO 2015 zijn ontstaan en Jolanda de Vries (lid RvB Admiraal de Ruyter Ziekenhuis) is nauw betrokken bij de Zeeuwse Zorg Coalitie, die als ‘good practice’ wordt bestempeld door de RVS. Daarna gaan we met elkaar in gesprek en we sluiten af met een borrel.

Benieuwd naar deze ADJ Talk? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Aanmelden

 

ADJ Talks

Met enige regelmaat organiseert Aardoom & de Jong op onze kantoren in Utrecht, Zwolle en Eindhoven ADJ Talks waar toonaangevende sprekers in een select gezelschap actuele thema’s en ontwikkelingen bespreken. 

Onderwerpen van eerdere ADJ Talks

ADJ Webinars

Naast de fysieke ADJ Talks op onze kantoren organiseren wij ADJ Webinars met interessante sprekers. Laat je inspireren door persoonlijke gesprekken en de laatste inzichten.

Kijk hier onze ADJ Webinars terug

Welk onderwerp spreekt jou aan?

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij onze doelgroep van maatschappelijke organisaties, horen wij graag welke onderwerpen jij graag zou terugzien.

Wat houdt jou bezig en waar zou je graag meer van willen weten? Welke onderwerpen vind je inspirerend en wil je met een groep gelijkgestemden verder uitdiepen? Laat het ons weten!

Onderwerp doorgeven

Meer informatie?

Wil jij meer informatie omtrent onze dienstverlening of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op!
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close