ADJ Talks en ADJ Webinars

Over belangrijke maatschappelijke thema’s organiseren wij regelmatig ADJ Talks en ADJ Webinars met sprekers uit onder meer de overheid, onderwijs, gezondheidszorg en wetenschap.

Agenda

ADJ TALK "Strategisch HRM: de vertaling naar de praktijk en leiderschap"

Locatie: Aardoom & de Jong, Maliebaan 108, Utrecht 
Datum: maandag 27 maart 2023
Tijdstip: 15:30 –18:00 uur 

“Hoe geef je medewerkers richting, ruimte en vertrouwen?”, “hoe organiseer je een laagdrempelige feedbackcultuur?” en “wat is een passende span of care”? Dit zijn een aantal onderwerpen die tijdens onze ADJ Talk aan de orde komen.

Eva Knies - Hoogleraar Strategisch HRM - en Mellanie Linde – Directeur HRM Politie Nederland - nemen ons mee in recente ontwikkelingen, valkuilen en interessante invalshoeken op het gebied van strategisch HRM en de vertaling naar de praktijk. Wat werkt? Wat werkt niet? En waarom? In hoeverre is succesvol leiderschap persoonsgebonden en in hoeverre hangt het resultaat samen met andere zaken zoals de organisatiestructuur of -cultuur? 

Eva Knies is Hoogleraar Strategisch HRM aan de Universiteit Utrecht. Eva benadert leiderschap vanuit een theoretische invalshoek: zij doet onderzoek in de publieke sector naar dit onderwerp en kan ons vertellen over de effecten van verschillende typen leiderschap op medewerkers en op groepsresultaten.

Mellanie Linde is Directeur HRM bij de Politie Nederland. Mellanie heeft een uitgesproken visie op leiderschap. De Politie Nederland is een grote en complexe organisatie. Dit vraagt veel op het gebied van aansturing en leiderschap. Zij deelt haar ervaringen uit de praktijk met ons.

Nieuwsgierig naar deze perspectieven? Wil je er meer over horen, meediscussiëren en/of je netwerk uitbreiden? Meld je dan vandaag nog aan voor deze inspirerende ADJ Talk.

Aanmelden

 

ADJ Talk "De regio als redding of als ondergang?" 

Locatie: Aardoom & de Jong, Maliebaan 108, Utrecht
Datum: donderdag 15 juni 2023 (Deze ADJ Talk is verplaatst van 26 januari naar 15 juni 2023)
Tijdstip: 15:30 –18:00 uur

Dit event wordt speciaal georganiseerd voor bestuurders en directeuren in de publieke sector.

Regionaal samenwerken wordt vanuit de overheid steeds meer gepresenteerd als dé manier om opgaven aan te pakken op het gebied van gezondheid, zorg en ondersteuning. Echter waarschuwde de Raad voor de Volksgezondheid en Samenleving (RVS) onlangs dat regionale samenwerkingen vaak hun doel voorbijschieten: de burger blijft met lege handen achter. Dus, hoe zit het nu?

Met twee sprekers onderzoeken we wat er misgaat en hoe het wél kan: René van Kuijk (Avans Hogeschool) deed promotieonderzoek naar de prestaties van welzijnsnetwerken die in de WMO 2015 zijn ontstaan en Jolanda de Vries (lid RvB Admiraal de Ruyter Ziekenhuis) is nauw betrokken bij de Zeeuwse Zorg Coalitie, die als ‘good practice’ wordt bestempeld door de RVS. Daarna gaan we met elkaar in gesprek en we sluiten af met een borrel.

Benieuwd naar deze ADJ Talk? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Aanmelden

 

ADJ Talks

Met enige regelmaat organiseert Aardoom & de Jong op onze kantoren in Utrecht, Zwolle en Eindhoven ADJ Talks waar toonaangevende sprekers in een select gezelschap actuele thema’s en ontwikkelingen bespreken. 

Onderwerpen van eerdere ADJ Talks

ADJ Webinars

Naast de fysieke ADJ Talks op onze kantoren organiseren wij ADJ Webinars met interessante sprekers. Laat je inspireren door persoonlijke gesprekken en de laatste inzichten.

Kijk hier onze ADJ Webinars terug

Welk onderwerp spreekt jou aan?

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij onze doelgroep van maatschappelijke organisaties, horen wij graag welke onderwerpen jij graag zou terugzien.

Wat houdt jou bezig en waar zou je graag meer van willen weten? Welke onderwerpen vind je inspirerend en wil je met een groep gelijkgestemden verder uitdiepen? Laat het ons weten!

Onderwerp doorgeven

Meer informatie?

Wil jij meer informatie omtrent onze dienstverlening of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op!
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close