Teamanalyse en -ontwikkeling

Succesvolle organisaties en onderdelen daarvan worden gevormd door individuen die een effectief samenwerkend geheel vormen. De mate waarin teamleden gezamenlijk goed in staat zijn  voorliggende opgaven het hoofd te bieden, wordt sterk bepaald door de aanwezige persoonlijke drijfveren, sterktes en aandachtspunten. Inzicht in eigen en in elkaars karakteristieke kenmerken, en alle kwaliteiten en aandachtspunten die daarmee gepaard gaan, draagt wezenlijk bij aan constructieve communicatie en afstemming in het team. 

Met onze teamanalyse maken we inzichtelijk welke toegevoegde waarde ieder teamlid kan leveren en waarin collega’s elkaar kunnen versterken of scherp kunnen houden. Ook wordt duidelijk welke kwaliteiten wellicht nog aangevuld kunnen worden. De teamanalyse is niet alleen een functioneel middel om het samenwerken te verbeteren en prettiger te maken, maar biedt eveneens een goed vertrekpunt voor de werving & selectie van nieuwe teamleden.

De teamanalyse kan vanuit een 0-meting worden gestart, maar kan ook een optelsom zijn van eerder uitgevoerde assessments, zodat voortgebouwd kan worden op reeds verkregen informatie.
 

Meer informatie?

Wil jij meer informatie omtrent onze dienstverlening of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op!
Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close