Strategische Vraagstukken

Samenwerkingsvraagstukken

Onder de naam Bruggenbouwers adviseren en begeleiden wij maatschappelijke organisaties bij het realiseren van betere en duurzame samenwerkingen. De succesfactoren van samenwerking zijn eigenaarschap, respect hebben voor belangen, positie en eigenheid, het creëren van kansen en het bieden van ruimte aan nieuwe inzichten en daarmee aan innovatie. Maar hoe zorg je ervoor dat het gewenste toekomstbeeld realiteit wordt? Aardoom & de Jong helpt hierbij. We zijn Bruggenbouwers voor zowel interne als externe samenwerkingen.

Lees meer

Strategisch Talent Management

De consultants van Aardoom & de Jong ondersteunen organisaties in de publieke sector bij hun personeelsmanagement. We hebben onze jarenlange expertise en ervaring gebundeld en uitgewerkt tot een vernieuwende methodiek die organisaties ondersteunt bij toekomstbestendig talentmanagement: Strategisch Talent Management (STM).

Lees meer

Diversiteit & Inclusie

De publieke sector heeft als maatschappelijke opgave te voorzien in randvoorwaarden voor het bevorderen van een inclusieve samenleving. Een samenleving waarin iedereen mee mag en kan doen en een omgeving waarbij diversiteit wordt gezien als een meerwaarde voor de organisatie en als een bron voor verbetering van kwaliteit van de dienstverlening. Aardoom & de Jong ondersteunt publieke organisaties bij het verkrijgen van inzicht waar de organisatie staat en hoe de volgende stap eruit kan zien. Daarnaast zorgen wij bij onze werving en selectie in de publieke sector altijd voor een diverse kandidatenpool.

Lees meer

Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close