Team VIT

Wij hebben bijzonder veel bewondering voor Vincent ter Schure en Timo Fransen. Vincent is niet bij de pakken neer gaan zitten, maar heeft de tegenslag in zijn leven omgezet naar een positief en ambitieus doel. Resultaat: 2x goud op de Paralympische Spelen. In 2016 in Rio en afgelopen jaar in Tokyo!

Aardoom & de Jong steunt de paralympische wielrenners Vincent en Timo! Tandemteam VIT en Aardoom & de Jong gaan samen voor goud in Parijs 2024. 

Over Team VIT

Vincent kreeg in zijn pubertijd de progressieve oogziekte retinitis pigmentosa. Sindsdien wordt zijn blikveld steeds kleiner. Het eindstadium is algehele blindheid. Hierdoor is solo wielrennen niet mogelijk, maar tandemwielrennen samen met piloot Timo is dat wel.  

Timo: ‘’Als piloot heb ik het stuur in handen. Vergeleken met solo-fietsen is bij de tandem bijna alles x2: de snelheid, de kracht, het plezier, enzovoort. Je moet het samen doen en daarvoor moet er een hechte synergie ontstaan in de samenwerking. Dat maakt het voor mij mooier dan solo fietsen.”

Aardoom & de Jong staat achter Team VIT en steunt de sportieve ambities van Vincent ter Schure en Timo Fransen van harte.
Heel veel succes met de weg naar de Paralympische Spelen in Parijs!

Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close