Werving & Selectie

Aardoom & de Jong stelt zich tot doel de publieke sector te verbeteren. Dit bereiken we door op persoonlijke wijze toezichthouders, bestuurders, directeuren, managers en professionals te bemiddelen. Dit doen we voor functies in dienstverband en op interimbasis. Wij werken vanuit onze kantoren in Utrecht, Zwolle en Eindhoven.

Persoonlijk en voortvarend

Onze werkwijze is efficiënt en doortastend. Vakkundig in het werving- en selectieproces en inhoudelijk bekend met thema’s binnen de publieke sector. De samenwerking is persoonlijk en voortvarend. In de werving en selectie werken we altijd met het vier-ogen-principe.

Proactieve search & social media

Waar mogelijk kiezen we voor eigentijdse methodieken ter ondersteuning van het selectieproces. We staan bekend als zeer actieve searchers binnen en buiten onze netwerken. We benaderen potentiële kandidaten vanuit zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. In aanvulling op het zoeken in ons gekwalificeerde eigen bestand zetten we op professionele wijze social media in.

Diverse en inclusieve werving & selectie

Wij begrijpen heel goed dat veel organisaties zoeken naar divers talent. Of het nu gaat om het toevoegen van complementaire competenties, persoonlijkheden en kennis of interesse in verschillende ervaringen en zienswijzen. Bij Aardoom & de Jong merken we dat het veel werkplezier oplevert en het de kwaliteit van onze dienstverlening verhoogt. Samen krijgen we meer voor elkaar, omdat we elkaar inspireren en aanvullen.  
 
Wij merken dat organisaties met een maatschappelijk doel vooroplopen als het gaat om inclusief werkgeverschap. En inmiddels weten wij hoe we samen met onze opdrachtgevers de gewenste diversiteit aan collega’s kunnen vinden. Wij leveren graag de creativiteit, lef en extra inzet om succesvol diverse kandidaten te enthousiasmeren en bemiddelen. 

Groot netwerk voor werving en selectie publieke sector

Door de verschillende achtergronden van onze consultants beschikken wij over een wijdvertakt, branche-overstijgend netwerk. Aardoom & de Jong is actief in de volle breedte van de publieke sector. Wij werken onder andere voor zorgorganisaties, woningcorporaties, onderwijsinstellingen, ZBO’s, gemeenten, goede doelen en andere organisaties met een maatschappelijke taak.

Videopresentaties

In onze procedures maken wij ook gebruik van videopresentaties, waarin kandidaten middels een video-opname van 30-60 seconden zichzelf introduceren.

Assessment

Aardoom & de Jong kan adviseren en faciliteren bij het inzetten van assessments tijdens de procedure. Het is zowel mogelijk om een uitgebreid (ontwikkel)assessment in te zetten bij de geplaatste kandidaat als het afnemen van online assessments tijdens het selectietraject van de kandidaten.

Pre-employment screening en referentiecheck

Wij checken de integriteit van de nieuwe medewerker door middel van een pre-employment screening. Dit betreft de verificatie van de hoogst genoten opleiding en ID-bewijs. Daarnaast winnen wij in overleg referenties in.

Wij zijn gespecialiseerd in werving & selectie (vast en interim) voor maatschappelijke organisaties op diverse niveaus:

Toezichthouders & Commissarissen
Bestuur & Directie
Management & Professionals
Data, Digital & ICT
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close