Bestuur & Directie

Executive search bureau
Heeft jouw organisatie een vacante functie op bestuur- of directieniveau? Aardoom & de Jong biedt snelle en doelgerichte werving- en selectietrajecten. 
Om zo efficiënt mogelijk passende kandidaten te kunnen leveren, verzekeren wij ons er voor het traject van dat we jouw organisatie, de cultuur en het gewenste functieprofiel door en door kennen.

Werving en selectie publieke sector

Wij kennen het publieke domein zeer goed. Onze consultants hebben vaak zelf een achtergrond in de sector of zijn hierin als toezichthouder actief. Wij begrijpen daarom uitstekend wat er gevraagd wordt op het gebied van advies, ontwikkeling en werving & selectie.

Vacature bestuurder of vacature directeur vervullen

Onze werkwijze is efficiënt en doortastend. Vakkundig in het werving- en selectieproces en inhoudelijk bekend met thema’s binnen de publieke sector. De samenwerking is persoonlijk en voortvarend. In de werving en selectie werken we altijd met het vier-ogen-principe.  

Waar mogelijk kiezen we voor eigentijdse methodieken ter ondersteuning van het selectieproces. We staan bekend als zeer actieve searchers binnen en buiten onze netwerken. We benaderen op een persoonlijke wijze potentiële kandidaten vanuit zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. In aanvulling op het zoeken in ons gekwalificeerde eigen bestand zetten we op professionele wijze social media in.

Bij de presentatie van kandidaten streven we naar een brede en diverse selectie, met uiteenlopende achtergronden en invalshoeken, zodat jij als opdrachtgever de beste keuze kunt maken. In onze procedures maken wij ook gebruik van videopresentaties, waarin kandidaten middels een video-opname van 30-60 seconden zichzelf introduceren.

Aardoom & de Jong kan adviseren en faciliteren bij het inzetten van assessments tijdens de procedure. Daarnaast checken wij de integriteit van de nieuwe toezichthouder of bestuurder door middel van een pre-employment screening.

Diversiteit en inclusie

Bij het zoeken naar nieuwe bestuurders en directeuren streven steeds meer organisaties naar diversiteit. Diverse teams presteren over het algemeen beter. Een diverse en inclusieve organisatie zorgt voor een goede aansluiting van de dienstverlening op de vragen en behoeften van klanten.

Werken aan diversiteit en inclusie vraagt om het maken van bewuste keuzes. Het willen én durven bewandelen van andere wegen. Aardoom & de Jong beschikt over de expertise om organisaties meer divers en inclusief te maken en te houden.

Vacatures Bestuur & Directie

Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close