Data, Digital & ICT

ICT recruitment publieke sector.
Op zoek naar de geschikte kandidaat voor een vacante functie binnen het ICT-domein? Aardoom & de Jong biedt snelle en doelgerichte werving- en selectietrajecten van hoogopgeleide managers en -professionals.Je kunt hierbij denken aan vaste rollen of interim-oplossingen als CIO, IT-directeur, ICT manager, Programmamanager, Projectmanager, ICT-adviseur, ICT-regisseur of ICT Architect.

Veel publieke organisaties maken een ICT-transformatie door van ‘beheer naar regie’, waardoor er andere expertise wordt gevraagd van ICT-afdelingen. Meer en meer ICT-dienstverlening wordt door externe partijen geleverd, waardoor onderwerpen als outsourcing, cloud, vendor lock-in, contract- en leveranciersmanagement vragen om belangrijke beslissingen en regie. Veiligheid, privacy, beschikbaarheid en betrouwbaarheid zijn daarbij grote verantwoordelijkheden om te dragen. 

Uiteraard is in een veranderende wereld, met een hoge mate van technologische ontwikkelingen en digitale afhankelijkheid, informatievoorziening meer dan ooit van groot belang. Kortom: ICT krijgt in veel gevallen een andere rol, wat de nodige impact heeft op de ICT-strategie, informatievoorziening en bemensing.

Hoe helpen wij jou bij ICT recruitment publieke sector?

We zijn graag jouw partner in ICT recruitment. Onze consultants hebben relevante kennis van de ontwikkelingen in het vakgebied bij publieke organisaties. We hechten veel waarde aan een persoonlijke samenwerking. Daarom investeren we in het leren kennen van de organisatie, de uitdagingen en de cultuur. Dit is de belangrijkste basis om de meest geschikte kandidaat voor een organisatie te vinden. 

Wij maken gebruik van ons zorgvuldig opgebouwde netwerk voor het vinden van jouw ICT manager of interim ICT manager. Dat is wel zo prettig en efficiënt in de krappe arbeidsmarkt in het ICT-domein.  

Onze professionals investeren tijdens de werving veel tijd en aandacht aan het searchen en actief benaderen van potentiële kandidaten. Ze weten hen te enthousiasmeren voor passende rollen bij onze opdrachtgevers. In de werving en selectie werken we altijd met het vier-ogen-principe.  

We stellen kandidaten voor vanuit uiteenlopende invalshoeken, waarbij we ook aandacht besteden aan het streven van organisaties naar diversiteit De kandidaten presenteren zichzelf middels een korte video voor een eerste indruk. Als opdrachtgever kun je zo van begin tot eind vertrouwen op een prettige en effectieve samenwerking.

Vacatures ICT

Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close