Interim

Interim Management bureau voor de publieke sector
Soms ontstaat binnen een team plotseling behoefte aan tijdelijke versterking. Het inzetten van een Interim Manager kan dan de oplossing zijn, bijvoorbeeld wanneer een specifieke expertise vereist is. Een Interim Manager kan ook invulling geven aan langdurig verzuim of uitval, een kortdurend project of een tijdelijke overbrugging bieden totdat een functie structureel wordt ingevuld. 

Of het nu gaat om een bestuurder, directeur, manager of senior professional: het Interim Recruitmenttraject van Aardoom & de Jong helpt je snel passende versterking te vinden.

100% passend Interim Management

Onze werkwijze is persoonlijk, efficiënt en doortastend. Vakkundig in het werving- en selectieproces en inhoudelijk bekend met thema’s binnen de publieke sector. De samenwerking is persoonlijk en voortvarend. De Interim Managers waar Aardoom & de Jong mee samenwerkt zijn uitsluitend zzp’ers. Hiermee borgen wij dat we onafhankelijk en op de juiste gronden een gekwalificeerde bestuurder, directeur, manager of professional (denk onder meer aan professionals met expertise in Finance, Bedrijfsvoering, ICT, Marketing, HR en projectmanagement) selecteren. Zo ben je er altijd van verzekerd dat de gewenste functie door de beste Interim Manager wordt vervuld. 

Hét Interim Management Bureau voor de publieke sector & maatschappelijke organisaties

Wij beschikken over een groot netwerk van interimmers en kennen het publieke domein goed. Daarom begrijpen wij als geen ander wat er gevraagd wordt van een Interim Manager.

Wanneer je een Interim Recruitmenttraject start via Aardoom & de Jong streven wij ernaar om variëteit aan te brengen in het type kandidaten dat wij voorstellen. We voeren een uitgebreide search uit in ons netwerken en publiceren de interim-opdracht op o.a. onze website. Potentiële kandidaten worden door de consultants van Aardoom & de Jong geïnterviewd en specifiek beoordeeld op hun ervaring en capaciteiten voor de positie, alsmede op hun geschiktheid voor de organisatie. Doorgaans wordt binnen 5 werkdagen na gunning van de opdracht een gemotiveerde voordracht gedaan van een aantal potentieel geschikt geachte kandidaten.

Groot netwerk voor interim management publieke sector

Aardoom & de Jong is actief in de volle breedte van de publieke sector. Wij werken onder andere voor zorgorganisaties, woningcorporaties, onderwijsinstellingen, ZBO’s, gemeenten, goede doelen en andere organisaties met een maatschappelijke taak.

Vertrouwelijke zoektocht?

In sommige situaties, zoals interim opdrachten bij de overheid, is het wenselijk dat de opdracht in volledige vertrouwelijkheid wordt uitgevoerd. Aardoom & de Jong is uitstekend in staat dergelijke trajecten met een extra hoge mate van vertrouwelijkheid te realiseren.

Vacatures Interim

Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close