Management & Professionals

Werving en Selectie publieke sector voor Managers en Professionals
Op zoek naar de ideale kandidaat voor een vacante functie? Aardoom & de Jong biedt persoonlijke, snelle en doelgerichte werving- en selectietrajecten voor hoogopgeleide professionals. Denk onder meer aan professionals met expertise in Finance, Bedrijfsvoering, ICT, Marketing, HR, projectmanagement en juridische zaken.

Onze strategie voor een passende manager en professional

Om zo efficiënt mogelijk passende kandidaten te kunnen bieden, verzekeren wij ons er vooraf van dat we jouw organisatie, de cultuur en het gewenste functieprofiel door en door kennen.

Onze werkwijze is persoonlijk, efficiënt en doortastend. Vakkundig in het werving- en selectieproces en inhoudelijk bekend met thema’s binnen de publieke sector. De samenwerking is persoonlijk en voortvarend. In de werving en selectie werken we altijd met het vier-ogen-principe.  

Waar mogelijk kiezen we voor eigentijdse methodieken ter ondersteuning van het selectieproces. We staan bekend als zeer actieve searchers binnen en buiten onze netwerken. We benaderen potentiële kandidaten vanuit zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. In aanvulling op het zoeken in ons gekwalificeerde eigen bestand zetten we op professionele wijze social media in.

In onze procedures maken wij ook gebruik van videopresentaties, waarin kandidaten middels een video-opname van 30-60 seconden zichzelf introduceren.

Diversiteit & Inclusie

Steeds meer organisaties streven bij het zoeken naar een kandidaat naar diversiteit in hun team. Teams met een diverse samenstelling presteren over het algemeen beter, zorgen voor meer afgewogen besluitvorming en een goede aansluiting van de dienstverlening op de vragen en behoeften van klanten. Aardoom & de Jong beschikt over de expertise om organisaties meer divers en inclusief te maken én te houden.

Werving en Selectie publieke sector met branche-overstijgend netwerk

Door de verschillende achtergronden van onze consultants beschikken wij over een wijdvertakt, branche-overstijgend netwerk. Aardoom & de Jong is actief in de volle breedte van de publieke sector. Wij werken onder andere voor zorgorganisaties, woningcorporaties, onderwijsinstellingen, ZBO’s, gemeenten, goede doelen en andere organisaties met een maatschappelijke taak.

Vacatures Managers & Professionals

Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close