Referenties Werving en Selectie

Pré Wonen

"Voor de functie van bestuurder van Pré Wonen ben ik begeleid door Aardoom & de Jong. 
Vanaf het eerste contact was er sprake van een positieve chemie waarbij over en weer informatie werd uitgewisseld waardoor beiden de fit voor de functie van bestuurder bij Pré Wonen goed konden beoordelen. De begeleiding in het gehele proces heb ik als zeer waardevol ervaren ook na benoeming werd contact gehouden om het proces goed af te ronden. 

Opvallend was dat Maarten met regelmaat contact met mij opnam om de voortgang te bespreken en interesse te tonen naar het verloop. Ik heb dit bijzonder gewaardeerd. 

Dank voor de zorgvuldige begeleiding."

Kandidaat Sabrina Franken - over de procedure Werving Bestuurder Pré Wonen

Pré Wonen

“Na een succesvolle periode voor Pré Wonen onder leiding van Anke Huntjes waren we op zoek naar een opvolger. 
Dat is met behulp van Aardoom & De Jong uitstekend geslaagd. We hadden nogal wat noten op onze zang: een ondernemer pur sang, gewend om scherp te zijn op de serviceverlening voor onze huurders, een inspirerende enthousiaste leider en niet per se uit de corporatiewereld. De door ons gewenste kandidaat is uit de bus gekomen. Dank voor de zorgvuldige begeleiding van onze zoektocht.”

Wienke Bodewes, Voorzitter van de Raad van Commissarissen - over de procedure Werving Bestuurder 

Raad voor de Kinderbescherming

"Ik werd bemiddeld door Jan Kees Meijers en waardeer de wijze waarop hij mij “bij de hand nam” in de procedure. Hij gaf het vertrouwen, was vraagbaak en nam de tijd. Als nieuwe aankomend manager, gaf dit net de kracht en het vertrouwen in mijzelf om uiteindelijk aangenomen te worden. Gek genoeg snap ik nu pas mijn meerwaarde op deze plek, iets wat Jan Kees al door had en naar mij uitsprak. En daarbij heb ik meer zelfvertrouwen gekregen door de uitkomst van het assessment, die erg positief was. Door de aanloop en daarna fijne samenwerking, kon ik de soms “eenzame” plek als manager goed aan en voelt deze als passend. Kortom; ik ben blij met mijn baan!"

Kandidaat Raymond Peters - over de procedure Werving Manager Administratieve Organisatie

MEEr-groep

"Voor een vacature heb je vaak maar één kandidaat nodig, maar waar vind je die? Stiching MEE

We gebruiken graag ons eigen netwerk en onze collega’s als ambassadeurs, maar soms hebben ook wij extra hulp nodig. Aardoom & De Jong hielp ons bij het vervullen van een vacature Regiomanager.

En zij vonden de speld in de hooiberg die wij niet hadden kunnen vinden."

Peter Blokhuis, Interim HRM Manager

Rochdale

"Aardoom & de Jong, de organisatie zelf en de RvC hebben goed gecoördineerd de schouders eronder
gezet en zijn er samen voor gegaan – met een uitstekend resultaat. 

Aardoom & de Jong hebben goed naar deze ietwat onorthodoxe en gedecideerde aanpak geluisterd en hebben – de organisatie goed kennende – volop meegewerkt en alles in de kortst mogelijke termijn ondersteund en uitgevoerd. Een plezier om mee samen te werken – fijn dat het allemaal zo kan (hetgeen niet vanzelfsprekend is!) en veel dank voor de buitengewoon prettige samenwerking en het uitstekende resultaat!"

Edith Nordmann, Raad van Commissarissen - over de procedure Werving Voorzitter Raad van Bestuur.

Partners voor Jeugd

"Het fijne van de procedure via A&dJ was dat ze de connectie zochten tussen mijn persoonlijke drijfveren en de vraag die bij de opdrachtgever ligt. Ze begeleiden het traject grondig, briefen en coachen de kandidaat op weg naar het gesprek en stralen een groot vertrouwen uit. Dat voelt heel steunend en geeft net dat beetje extra kracht."

Kandidaat

RIBW Arnhem & Veluwe en Vallei

‘’Het was prettig samenwerken met Aardoom & de Jong (Marielle Veerman en collega’s) in onze zoektocht naar een nieuwe regiomanager. Ondanks dat Marielle ons voor deze opdracht nog niet kende, voelde het al vanaf het kennismakingsgesprek dat we deze opdracht aan haar konden toevertrouwen. Ze heeft de kennis, ervaring, de scherpte en zeker ook de prettige omgang die het maken dat een werving & selectieprocedure soepel verloopt. En met als mooi eindresultaat een nieuwe regiomanager.’’

Sonja Denters, Manager P&O

Baanbrekers

‘’Voor het vinden van onze manager Werken & Leren hebben wij gebruik gemaakt van de diensten en expertise van Aardoom & de Jong. Ik ben zeer te spreken over de wijze waarop deze opdracht succesvol is afgerond. Aardoom & de Jong hebben zich goed verdiept in onze organisatie en hebben een aantal geschikte kandidaten voorgesteld. De begeleiding van zowel de kandidaten als onze organisatie is professioneel, vriendelijk en mensgericht geweest. Dat heeft een mooie match opgeleverd. Win-win-win in optima forma.’’

Ad van Oudheusden, Directeur

NKI-AvL

‘’Het was prettig om samen met Aardoom & de Jong op te trekken in de procedure van Hoofd Bedrijfsvoering. Ze hebben scherpte aangebracht in het profiel en ze visten net weer in de andere vijver. Dat heeft uiteindelijk tot een goede match geleid.’’

Peter Visser, Manager Bedrijfsvoering

UWV

‘’Aardoom & de Jong gaat verder dan het begeleiden van het proces. Werving en selectie betekent voor hen dat ze zich verdiepen in je organisatie, je cultuur en de stijl van leidinggeven die je nastreeft. Keer op keer weet Aardoom & de Jong mij te verrassen met kandidaten die naadloos aansluiten bij onze organisatie en ambities. Met veel plezier werk ik met Aardoom & de Jong aan het verder doorontwikkelen van ons leiderschap waardoor we klaar zijn voor de toekomst.’’

Ton Hugens, Directeur Uitvoering SMZ

Gemeente Breda

"Wij hebben de samenwerking met Aardoom & de Jong als zeer prettig ervaren. In een kort tijdsbestek hebben zij ons op een professionele en zorgvuldige manier begeleid in de zoektocht naar nieuwe collega’s. Zij nemen niet alleen het proces uit handen, maar verdiepen zich ook met enthousiasme in de organisatie en cultuur van de afdeling. Dit heeft geleid tot een selectie van verrassende maar sterke profielen met vermelding van duidelijke adviezen. De bijdrage van Aardoom & de Jong bij onze selectiegesprekken was eveneens van toegevoegde waarde. Wij zijn meer dan tevreden over het proces!"

Kenter Jeugdhulp

"Opnieuw heeft Kenter Jeugdhulp in samenwerking met Aardoom & de Jong twee stevige nieuwe toezichthouders kunnen werven! 

De ondersteuning en zakelijke samenwerking werden, als vanouds, professioneel en betrokken ingevuld. Toen gaandeweg de procedure enigszins aangepast moest worden, werd daarop vanuit Aardoom & de Jong zeer flexibel en proactief gereageerd en werd een zorgvuldige en toch vlotte afronding gerealiseerd."

Corine Houtzagers, Voorzitter Raad van Toezicht

Da Vinci College

Het fijne van de procedure via A&dJ was dat ze de connectie zochten tussen mijn persoonlijke drijfveren en de vraag die bij de opdrachtgever ligt. Ze begeleiden het traject grondig, briefen en coachen de kandidaat op weg naar het gesprek en stralen een groot vertrouwen uit. Dat voelt heel steunend en geeft net dat beetje extra kracht. 

Kandidaat Bas de Koning

 

 

Altrecht

“We kijken tevreden terug op de samenwerking!”

Zonnehuisgroep Amstelland

“Plezierige meedenkers die zich goed kunnen verplaatsen in de positie en de behoeften van de opdrachtgever en daarbij een eigen geluid laten horen. Reële tarieven en een voortvarende aanpak.”

Vicevoorzitter, Raad van Toezicht

Aedes

“Het waren beide vacatures die niet zo gemakkelijk in te vullen waren. Iedereen zoekt altijd een schaap met de 5 poten. En waarachtig, die heeft Aardoom & de Jong geleverd! Bijzonder vond ik dat jullie al snel doorhadden wat de specifieke eisen zijn voor een branchevereniging. Aardoom & de Jong is voortvarend te werk gegaan en heeft uiteindelijk een mooie waaier aan kandidaten kunnen presenteren. In beide procedures heeft dat tot een succes geleid. Overall heeft Aardoom & de Jong een professionele indruk achtergelaten bij Aedes en kunnen we jullie van harte aanbevelen”.

Ilona Azar de Vlieger, Adviseur P&O

Axioncontinu

“Prettige persoonlijke benadering, samenwerken met professionals.”

Marga Reinhart, HR-adviseur

Bijzonder Jeugdwerk

“Ik heb mogen ervaren hoe Aardoom & de Jong werkt: zij denken buiten de bestaande paden waardoor er mooie kansen ontstaan voor opdrachtgever en kandidaat. De professionele, grondige, uitdagende maar altijd prettige werkwijze, maakt dat ik tevreden terugkijk op de ondersteuning en begeleiding in de meest brede zin van het woord.”

Stichting CliniClowns

“Zij boden niet alleen prima aansluiting op het eerder afgesproken profiel, maar waren ook door Aardoom & de Jong enthousiast gemaakt om zich voor deze belangrijke functie beschikbaar te stellen”.

Ineke van der Ouderaa, lid Raad van Toezicht

Raphaëlstichting

“Mooi traject gelopen met Aardoom & de Jong. Mooie combi van sensitiviteit en zakelijkheid, een bij-de-tijdse, creatieve en professionele aanpak en een strak proces. En een mooi resultaat!”

Tanja Ineke, Voorzitter Raad van Toezicht

College Zuid

“Aardoom & de Jong heeft onze vacature voortvarend opgepakt en daarbij gericht recruitment ingezet om de beste kandidaat te vinden. Dat is zeker wenselijk bij vacatures waar een eigen verhaal bij is. Aardoom & de Jong begreep dat direct en heeft dat pakkend verwoord. Onze kandidaat hebben we gevonden dankzij de verfrissende en doortastende aanpak die daar uit voortvloeide.”

Manon Ketz, Bestuurder Stedelijk Lyceum

CONRISQ Groep

“Toegankelijk, plezierig en met humor, correct en adequaat”.

Julichska Venmans, Voorzitter RvB

Cure4

“Professioneel werving- en selectiebureau met persoonlijke benadering”.

Frouke Snoep, Managing Consultant

DBC Onderhoud