Referenties Werving en Selectie

RIBW Arnhem & Veluwe en Vallei

‘’Het was prettig samenwerken met Aardoom & de Jong (Marielle Veerman en collega’s) in onze zoektocht naar een nieuwe regiomanager. Ondanks dat Marielle ons voor deze opdracht nog niet kende, voelde het al vanaf het kennismakingsgesprek dat we deze opdracht aan haar konden toevertrouwen. Ze heeft de kennis, ervaring, de scherpte en zeker ook de prettige omgang die het maken dat een werving & selectieprocedure soepel verloopt. En met als mooi eindresultaat een nieuwe regiomanager.’’

Sonja Denters, Manager P&O

Gemeente Breda

"Wij hebben de samenwerking met Aardoom & de Jong als zeer prettig ervaren. In een kort tijdsbestek hebben zij ons op een professionele en zorgvuldige manier begeleid in de zoektocht naar nieuwe collega’s. Zij nemen niet alleen het proces uit handen, maar verdiepen zich ook met enthousiasme in de organisatie en cultuur van de afdeling. Dit heeft geleid tot een selectie van verrassende maar sterke profielen met vermelding van duidelijke adviezen. De bijdrage van Aardoom & de Jong bij onze selectiegesprekken was eveneens van toegevoegde waarde. Wij zijn meer dan tevreden over het proces!"

Havensteder

‘’We waren op zoek naar een nieuwe voorzitter RvC en tegelijkertijd naar een commissaris op voordracht van de huurders. Een delicaat proces met veel belangen. Heel blij met de zorgvuldige en professionele begeleiding door Ans Cuijpers. Scherpe vragen die leidden tot heldere profielen. Breed en divers netwerk waaruit sterke kandidaten kwamen. Inhoudelijke selectiegesprekken, duidelijke conclusies. Prettig proces, uitstekende samenwerking. En uiteindelijk zijn we heel blij met de twee nieuwe commissarissen die binnenkort toetreden. Perfecte match gevonden’’.

Hedy van den Berk, Bestuursvoorzitter (namens de RvC)

UWV

‘’Aardoom & de Jong gaat verder dan het begeleiden van het proces. Werving en selectie betekent voor hen dat ze zich verdiepen in je organisatie, je cultuur en de stijl van leidinggeven die je nastreeft. Keer op keer weet Aardoom & de Jong mij te verrassen met kandidaten die naadloos aansluiten bij onze organisatie en ambities. Met veel plezier werk ik met Aardoom & de Jong aan het verder doorontwikkelen van ons leiderschap waardoor we klaar zijn voor de toekomst.’’

Ton Hugens, Directeur Uitvoering SMZ

NKI-AvL

‘’Het was prettig om samen met Aardoom & de Jong op te trekken in de procedure van Hoofd Bedrijfsvoering. Ze hebben scherpte aangebracht in het profiel en ze visten net weer in de andere vijver. Dat heeft uiteindelijk tot een goede match geleid.’’

Peter Visser, Manager Bedrijfsvoering

Baanbrekers

‘’Voor het vinden van onze manager Werken & Leren hebben wij gebruik gemaakt van de diensten en expertise van Aardoom & de Jong. Ik ben zeer te spreken over de wijze waarop deze opdracht succesvol is afgerond. Aardoom & de Jong hebben zich goed verdiept in onze organisatie en hebben een aantal geschikte kandidaten voorgesteld. De begeleiding van zowel de kandidaten als onze organisatie is professioneel, vriendelijk en mensgericht geweest. Dat heeft een mooie match opgeleverd. Win-win-win in optima forma.’’

Ad van Oudheusden, Directeur

Altrecht

“We kijken tevreden terug op de samenwerking!”

Zonnehuisgroep Amstelland

“Plezierige meedenkers die zich goed kunnen verplaatsen in de positie en de behoeften van de opdrachtgever en daarbij een eigen geluid laten horen. Reële tarieven en een voortvarende aanpak.”

Vicevoorzitter, Raad van Toezicht

Aedes

“Het waren beiden vacatures die niet zo gemakkelijk in te vullen waren. Iedereen zoekt aktijd een schaap met de 5 poten. En waarachtig, die heeft Aardoom & de Jong geleverd! Bijzonder vond ik dat jullie al snel doorhadden wat de specifieke eisen zijn voor een branchevereniging. Aardoom & de Jong is voortvarend te werk gegaan en heeft uiteindelijk een mooie waaier aan kandidaten kunnen presenteren. In beide procedures heeft dat tot een succes geleid. Overall heeft Aardoom & de Jong een professionele indruk achtergelaten bij Aedes en kunnen we jullie van harte aanbevelen”.

Ilona Azar de Vlieger, Adviseur P&O

Axioncontinu

“Prettige persoonlijke benadering, samenwerken met professionals.”

Marga Reinhart, HR-adviseur

Bijzonder Jeugdwerk

“Ik heb mogen ervaren hoe Aardoom & de Jong werkt: zij denken buiten de bestaande paden waardoor er mooie kansen ontstaan voor opdrachtgever en kandidaat. De professionele, grondige, uitdagende maar altijd prettige werkwijze, maakt dat ik tevreden terugkijk op de ondersteuning en begeleiding in de meest brede zin van het woord.”

Stichting CliniClowns

“Zij boden niet alleen prima aansluiting op het eerder afgesproken profiel, maar waren ook door Aardoom & de Jong enthousiast gemaakt om zich voor deze belangrijke functie beschikbaar te stellen”.

Ineke van der Ouderaa, lid Raad van Toezicht

Raphaƫlstichting

“Mooi traject gelopen met Aardoom & de Jong. Mooie combi van sensitiviteit en zakelijkheid, een bij-de-tijdse, creatieve en professionele aanpak en een strak proces. En een mooi resultaat!”

Tanja Ineke, Voorzitter Raad van Toezicht

College Zuid

“Aardoom & de Jong heeft onze vacature voortvarend opgepakt en daarbij gericht recruitment ingezet om de beste kandidaat te vinden. Dat is zeker wenselijk bij vacatures waar een eigen verhaal bij is. Aardoom & de Jong begreep dat direct en heeft dat pakkend verwoord. Onze kandidaat hebben we gevonden dankzij de verfrissende en doortastende aanpak die daar uit voortvloeide.”

Manon Ketz, Bestuurder Stedelijk Lyceum

CONRISQ Groep

“Toegankelijk, plezierig en met humor, correct en adequaat”.

Julichska Venmans, Voorzitter RvB

Cure4

“Professioneel werving- en selectiebureau met persoonlijke benadering”.

Frouke Snoep, Managing Consultant

DBC Onderhoud