Toezichthouders & Commissarissen

Executive search bureau voor Vacature Raad van Toezicht & Vacature Raad van Bestuur
Heeft je organisatie een vacante functie binnen de Raad van Toezicht of Bestuur? Dan is doelgerichte werving en selectie door een executive search bureau van essentieel belang.

Publieke sector

Aardoom & de Jong kent het publieke domein als geen ander. Onze consultants hebben vaak zelf een achtergrond in de sector of zijn hierin actief als toezichthouder. Wij begrijpen daarom goed wat er gevraagd wordt op het gebied van werving en selectie. Zo weten wij een vacature Raad van Toezicht of een vacature Raad van Bestuur vlekkeloos in te vullen.

Onze werkwijze is efficiënt en doortastend. Vakkundig in het werving- en selectieproces en inhoudelijk bekend met thema’s binnen de publieke sector. De samenwerking is persoonlijk en voortvarend. In de werving en selectie werken we altijd met het vier-ogen-principe.

Diversiteit en inclusie

Bij het zoeken naar nieuwe toezichthouders en bestuurders streven steeds meer organisaties naar diversiteit. Diverse teams presteren over het algemeen beter. Een diverse en inclusieve organisatie zorgt voor een goede aansluiting van de dienstverlening op de vragen en behoeften van klanten.

Werken aan diversiteit en inclusie vraagt om het maken van bewuste keuzes. Het willen én durven bewandelen van andere wegen. Aardoom & de Jong beschikt over de expertise om organisaties meer divers en inclusief te maken en te houden.

Onze werkwijze als executive search bureau

Waar mogelijk kiezen we voor eigentijdse methodieken ter ondersteuning van het selectieproces. We staan bekend als zeer actieve searchers binnen en buiten onze netwerken. We benaderen potentiële kandidaten vanuit zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. In aanvulling op het zoeken in ons gekwalificeerde eigen bestand zetten we op professionele wijze social media in.

Om zo efficiënt mogelijk passende kandidaten te kunnen bieden, verzekeren wij ons er vooraf van dat we jouw organisatie, de cultuur en het gewenste functieprofiel door en door kennen. Bij de presentatie van kandidaten streven we naar een brede en diverse selectie, met uiteenlopende achtergronden en invalshoeken, zodat jij als opdrachtgever de beste keuze kunt maken. In onze procedures maken wij ook gebruik van videopresentaties, waarin kandidaten middels een video-opname van 30-60 seconden zichzelf introduceren.

Aardoom & de Jong kan adviseren en faciliteren bij het inzetten van assessments tijdens de procedure. Daarnaast checken wij de integriteit van de nieuwe toezichthouder of bestuurder door middel van een pre-employment screening.

Vacatures Toezicht

Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close